Mi a véleményetek erről?
A minap google mapsen nézegettem a Nasca vonalakat, amikor az egyik résznél (a Nasca sivatagot keresztező autó út környékén) felfedeztem egy furcsa piros foltot az egyik vonal szélénél. Egy szögből nézve még úgy voltam vele, hogy lehet képhiba is. Aztán még két szögből látszódott, akkor már felkeltette az érdeklődésemet.
Kíváncsi lennék, nektek mi a véleményetek róla?
A google mapsen a Mirador delas Nasca lines re zummoljatok rá egészen mí utcaképre vált és ott van egy túrista csoport és annak a sátra mellé menjetek jobbról
és ott lesz több szemszögből is
[link] ,-75.1139663,3a,90y,131.18h,78.37t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipN-5L3_SnvvhKZS1Q5ImQtAx38xFvrP8o_DJnL2!2e10!7i5376!8i2688
LOL, ezt úgy hívják hogy becsillanás... nézd már hogy tűz a nap, a kamera képe meg pont vele szembe van.
Amúgy a toronyba "fel kell menni" hogy lásd a nap felé fordulva. Szimpla optikai hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!