1/21 A kérdező kommentje:
Én nem hallottam ilyen bejelentést
2011. jan. 20. 14:02
2/21 anonim válasza:
én sem hallottam ilyen bejelentést. sokat késik, de előbb utóbb remélem bejelentik..
3/21 anonim válasza:
Abszolút kamu, mindenféle forrás, bizonyíték nélkül. Tipikus esete a buta emberek szivatásának.
4/21 404 válasza:
Te elmondanád a pénzforrásodnak hogy hosszú időn át manipuláltad és mind végig titkolóztál előtte? Majd utána kérnéd hogy továbbra is bízzon meg benned?
5/21 anonim válasza:
A NGS Tv-n a napokban láttam egy filmet, a britek kb. 2 évvel ezelőtt elhatározták, hogy bizonyos ide vonatkozó részleteket nyilvánosságra hoznak. Ezek alapján több olyan, elsősorban katonai repülőpilóták számoltak be saját élményeikről, melyekről addig eskü alatti hallgatást fogadtak UFÓ-król, egyéb repülő objektumokról.
6/21 anonim válasza:
Én még olyan filmet is láttam, ahol a földönkívüliek egymás ellen háborúztak, meg fénykardjuk volt, meg hatalmas csillagrombolóik. De nem hiszem el.
7/21 anonim válasza:
Durva, érdekes és király, azt gondolom, hogy meg kéne keresni a forrás, valóságos létezésének valóságát.
Örülnék neki, de ahogyan olvastam arra jutottam , hogy lehet azért titkolták el, hogy ne fájjon a fejünk, a veszélyektől, azért titkolták el, hogy védjenek minket? Azért csinálták ezt hogy biztonságban legyünk ....
Ebben a dologban rossz, hogy el mondták, de abban nem hogy végre lehet elmondják, a világ és mi is várjuk már mondják el
És a gondokkal küzdjünk meg együtt.
A szkeptikusoknak annyit, hogy ezt nektek.
8/21 anonim válasza:
Egyébként meg elég sokat késik a bejelentés :)
9/21 anonim válasza:
Látod, diator, ez a különbség az értelmes és az idióta között: te itt vered a melled egy ismeretlen, noname weboldalon mindenféle forrásmegjelölés nélküli, légbőlkapott, alaptalan cikkre, és fel vagy háborodva, hogy a légbőlkapott, alaptalan cikk álltíásai ellenére még mindig nem mondott semmit az az amerikai kormány, ami valószínűleg sosem állított olyasmit, mnt amik az ismeretlen weboldal alaptalan cikkjében szerepel. Az értelmes ember ezzel szemben azt hiszi el, ami tényszerűen bizonyítható.
10/21 anonim válasza:
Légyszíves olvasd el megint amit leírtam. Kösz.
és az hogy ezt nektek a weboldalra értettem, és nem rossz dolgokra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!