Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok erröl?

Mit gondoltok erröl?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 20. 13:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha nem találnád meg segítek:

"azt gondolom, hogy meg kéne keresni a forrás, valóságos létezésének valóságát."

2011. jan. 20. 17:35
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyébként lemondhatunk arról, hogy elmondják, mivel nem fogják.

Márt azért sem, mert ez a dolgot ha elmondják a technológiai harcok foradalma fog elindulni, ami váratlan következményekkel fog történni, olyasmi lesz mint az ipari forradalom csak sokkal rosszabb.

2011. jan. 20. 17:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezt a sok ostoba magyarázkodást... Mennyi f@szságot fogtok még kitalálni, ahelyett, hogy elismernétek, hogy egyszerűen nincs mit bevallani?
2011. jan. 20. 17:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: Te most azért mondod ezt, mert nem láttál semmit:) Sajnálni tudlak csak. Viszont azt nem értem,hogy akkor miért jössz ide osztani az "észt" és meggyőzni, hogy nem nem léteznek?!? Te ahhoz nagyon de nagyon kevés vagy,hogy megtudj győzni az ellenkezőjéről! És nem azért, mert hiszékeny vagy, és nem is azért mert álomvilágban élek,és stb.... Hanem mert én legalább veled ellentétben tapasztaltam! Igen sajnos vannak olyan emberek,akik életükben nem látnak semmit. :S Ezeket csak sajnálni tudom, mert tényleg ,megvannak fosztva egy érzéstől, az új érzésétől. De most ebbe nem kezdek bele.

Ja mégmielőtt azt írnád, hogy most megakarlak győzni ,hogy higyj benne..:D Nem ,nem akarlak meggyőzni, csak nem értem minek jössz ide, ha egyáltalán nem érdekel a téma, ha egyáltalán semmit nem is tudsz hozzászólni csak a baromságaidat mondani. Értelmes ember felfogja hova írjon és hova Ne írjon. :)

2011. jan. 20. 18:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja, kérlek, ha te azt mondod, az már bizonyíték.
2011. jan. 20. 18:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Ő mondta hogy ő nem akar senkit meg győzni. Én úgy vélem, hogy ezzel azt is mondja, hogy ő nem tart bizonyíték osztást.

De persze nem szabad más nevében beszélni, csak én így gondolom.

Hajrá alekosz!!!

2011. jan. 20. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Kamu.

Ha titokba akarták volna tartani, akkor először is nem lenne fent az interneten :O És nem egy nagy tömeg előtt mondják el...

Aki azt az oldalt írta, csak kitalálta az egészet.

Nem érdemes foglalkozni vele.

2011. jan. 20. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
senkinek nem tűnt fel, hogy az ott leírt dátumok 2009 végén akarja bejelenteni!!!!?????
2011. jan. 20. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért álljunk már meg. Azzal a kommentemmel nem azt akartam mondani, hogy az az olvasmány igaz. De nekem feltűnt , hogy 2009-es dátum van odaírva. Már az elején olvasva éreztem, hogy bizony ez nem igaz. De,attól még hiszek a földönkívűli életben. És a kommentemmel is csak arra akartam célozni, hogy aki nem hisz ilyen dolgokban annak teljesen felesleges ilyen topikban okoskodnia,vagy felidegesítenie magát. Én se írok oda, ahova nem tudok mit hozzászólni, vagy hogyha nem érdekel a téma...
2011. jan. 20. 19:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs is semmi gond, én sem gondolom, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, azonban egy dolog vélni és feltételezni, esetleg remélni valamit, és egy egész más dolog ilyen kamu és teljesen hiteltelen cikkekre hivatkozva bizonygatni valamit, amire jelenleg nincs bizonytíék.
2011. jan. 20. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!