Van Magyarországon olyan szervezet, ahol lehet jelenteni, ha valami megmagyarazhatatlant láttunk?
Mert Amerikában igazából a 911-en nagyon sok ufó észlelést is bejelentenek, de kétlem, hogy nálunk
a 112-nél komolyan vennének.
Egyébként belegondolva: jó, ott repked az ufo az égen. Kihívjuk a rendőrt. Mit fog csinálni Jóska? XD "Hess, ufok", vagy lead két figyelmeztető lövést?
Amúgy 112-éknek van jobb dolguk is, szerintem, mint "láttam valami, ami akár lehetett valami is" típusú telefonokra reagálni.
Rendben, kérdező, nézzük komolyan.
1: Mit láttál? Pontosan leírva.
2: Milyen dokumentum van? Fénykép? Film?
3: Ki látta még?
Utolsó! Nem tudom mit láttam, mert ha tudnám, nem tettem volna fel a kérdést. Olyat láttam, amire egy gép (sem utasszallito, sem katonai) sem képes. Nem gombvillam volt nem is meteor, de még csak nem is műhold. Ezeket mind ismerem, ugyanis édesapám ezekkel a dolgokkal foglalkozik, szóval sok olyan dolgot láttam már, amit a hétköznapi embernek sajnos nincs szerencséje. Ja és itt nem az ufokra, ha légköri jelenségekre gondolok.
Van róla bizonyítékom, videofelvétel, bár a tárgy túl messze volt, hogy telefonnal egyértelmű felvételt lehessen készíteni. Igen, volt velem más is, a férjem és a nővérem.
Általában az elsőre megmagyarázhatatlannak tűnő észlelésekre is van racionális magyarázat. Álljon itt ez a tanulságos történet:
Pista bácsinak egyszer elmondták a falunapon az ufószakértők, hogy ha alacsony, zöld emberkékkel találkozik, nagy kidülledő szemekkel, akkor azok ufonauták, és ne féljen tőlük, hanem lassan, hangosan beszélve mutatkozzon be nekik udvariasan.
Pista bácsi egy hét múlva megy az erdőben fát lopni ahogy szokta, hát mit ad isten, egyszercsak megpillant a bokor mögött egy alacsony, zöld figurát nagy, kidülledő szemekkel.
Megszólítja:
- JÓÓÓNAPOT, ÉÉÉN A PIIIISTA BÁÁÁCSI VAGYOK!
Mire a másik:
- ÉÉÉN MEEEG AAAZ EEERDÉÉÉSZ ÉÉÉS ÉPPEN SZAROK!
"videofelvétel"
Nagyon helyes, mutasd be.
Van egy szaki, aki elemzi ezeket. Egy olyan felvételnél pl. ahol tökéletesen jó UFO-nak nézett ki, elkezdte egymásra rakni a képeket.
Így, ami állandó a képen, az erősödik, ami változó, az kiátlagolódik.
8 képkocka után már elég szépen kirajzolódott egy kisrepülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!