Hogy lehet higgadtnak maradni, ha valami megmagyarázhatatlant látsz az égen, vagy a közvetlen közeledben?
Velem olyan szokott lenni, hogy bevonzzok dolgokat.Pozitívat,negatívat, hirtelent,furcsát. Olyankor gyomorgörcsöm lesz és szinte azt érzem, hogy összeesek :/
Ilyenkor a legjobb ha az ember valami nyugodt helyre megy.Én ha tehetem hazamegyek a lakásomba,ami maga a nyugalom szigete...
Én kétszer láttam megmagyarázhatatlan dolgokat, mindkétszer teljesen higgadtan, mintegy érdeklődve szemléltem, mi / hogy lehet ez. Érdekes volt, mert nem ijedtem meg.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Én amikor olyat látok amit nem értek, kicsit sem parázom, lehet a horrorjátékok hatása.
Penumbra sorozat, utána Amnesia: The Dark Descent, ugyanaz a kiadójuk.
Sötétben egyedül végigjátszod őket, fejhallgatóval vagy 7.1(vagy.2)-es hangrendszerrel, és utána nem sok mindentől fogsz megijedni.
Hogy lehet higgadtnak maradni?
a kérdés többi részét vágd le, mert lényegtelen.
a fent említett kérdésre meg minden 3. pszichológiakönyvben van válasz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!