Mondanátok nekem olyan eseményeket, amiket sokan észleltek, de nem született normális magyarázat rájuk? Pl. Molyember, arizoniai fények
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 21:43
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Megnézem
2010. júl. 16. 20:16
12/14 anonim válasza:
Hee hogy köll hasznáni ezt a internetet? asse tudom mi e segíccsetek mán!
Tarhonyaman
13/14 anonim válasza:
14/14 volus válasza:
Pl én Szabolcs megyében lakok. Itt nyaranta, de viszont tényleg csak nyaranta, amikor meleg van és derült az ég, hallani lehet hangrobbanásokat, van, amikor többet is egy nap. És ez általában két-három napig tart. Úgy tudom Borsod megyében is volt ilyesmi. 2 évig senki sem mondott róla semmit, csak az emberek ügye volt, amelyiktől megijedtek, mert akkora volt a hangrobbanás. Ha kint állt éppen az ember a szabadban és pont egy nagy robbanás jött,akkor a testén érezte a lökést. Én pl a konyhában ültem, kajáztam és akkor is volt egy akkora lökéshullám,hogy a szúnyog hálót, ami fel volt akasztva az ajtó keretére,azt egy az egyben behajította a konyha közepére és még a pohár víz is rám borult,mert még az is eldőlt, akkorát szólt. A dolog érdekessége, hogy természetesen amikor ezek a dolgok történnek, még soha, senki nem látott egy vadászgépet sem, pedig egyedül a Honvédelmi minisztérium adott ki valami közleményt, hogy márpedig a gépek gyakorlatoznak. Na de! 1: Ahhoz, hogy ilyen ereje legyen egy hangrobbanásnak, nagyon alacsonyan kellene szállni a gépnek, amit már csak egy vak ember nem látna meg. 2:ha még is ilyen alacsonyan lenne egy gép azzal a pilóta szívná meg,mert nem lehet ilyen alacsonyan ilyen sebességet alkalmazni pont ezért. 3: Ez a közlemény a 3. évben lett kiadva, amikor már az emberek kezdtek találgatni, hogy mi lehet az. A dologhoz még annyit hozzá fűznék, hogy én és még vagy 30 osztálytársam a középsuliban kb 15 éve a saját szemünkkel láttunk 2 miget egymás mellett repülni olyan magasságba,ahonnan már egy kaviccsal is eltalálhatóak lettek volna. Láttuk a hajtómű kis tűzcsóváit is,ahogy azok kis gyűrűkből állnak egymás után. A dologgal egy gond volt,amit mindenki meg is jegyzett: nem volt hangjuk a gépeknek még nyitott ablakoknál sem, és a szó szoros értelében véve nem volt hangjuk. Valamint az is furi volt, hogy a két gép közt alig volt távolság, oda még egy gép nem fért volna be olyan közel repültek egymáshoz, de ha le is akartak volna szállni valahova, azt így biztos nem tudták volna véghez vinni. Kb a sulitól 50-100 méterre repülhettek el. És mind a 2 gép fekete volt, márpedig én úgy tudtam, hogy ezek ilyen barnás-szürkés színűek voltak mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!