Mi a véleményetek a Negyedik típusú találkozások címú filmről? Ti elhittétek?
2010. jún. 29. 15:20
11/15 anonim válasza:
Én nem hiszek bennük...
Szerintem ha itt lennének már a nyagyobb országok tettek volna valamit ellene.
(fogadni mernék,hogy erre a válaszra fog jönni a híres összeesküvés elmélet)
12/15 kayl18 válasza:
pedig az összeesküvés elmélet nagyon is valós, gondolj bele, ha elmondanák nekünk mi folyik a Föld körül meg a Földön valójában, vége lenne az egyháznak, a kormányok megszűnnének mer nem bízna bennük már senki, Nostradamus világvége jóslatában nem hiszek viszont mondott egy olyat, hogy a közeljövőnkben tönkre fog menni az egyház, én pedig csak ehhez az ufo dologhoz tudom kötni az egyház bukását
13/15 anonim válasza:
Ugyanmár.Mindent eltitkolnak tőlünk,a kis pórnépnek nem szabad semmmit tudnia.
14/15 anonim válasza:
En soha nem hittem az ufokbn es mindig is nevetsegesnek talaltam a dolgot....meg az ufos filmeket is ruheltem (kiveve az E.T-t XD :pp:) De az mas szal...Nem tom ez a film megmozgatta a fantaziamat...Mindenesetre Elgondolkodtato....az egyszer biztos...Habar nem Tom..Ez Rejtely....Ki Tudja...De ha ez Igaz....Nem megyek Alaskaba XD
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!