Ti mit tennétek, ha egy földönkívüli lényt találnátok a melléképületben vagy a garázsban?
Pár évvel ezelőtt történt,hogy este amikor hazafelé bandukoltam,Mielőtt
benyitottam volna a kertkaput ezt hallottam:Vuuáaaaahh.Aztán egy nagy csattanást.Hátrahökölve hallgatóztam.
Kis idő múlva lihegés aztán megint vVuuááaaahh,csattanás.Közelebb mentem
és akkor láttam meg hogy a szomszéd Mátyus bácsi hasogatja a fát az udvaron.-Tudja Tiborkám a múltkor megígértem magának hogy összehasogatom.
-De ebben a sötétben mindig eltalálja a baltával a fát?
-Nem mindíg,de akkor szoktam üvölteni.
-Hát ez egy földönkívüli,vagy nem?
Garázsban?
Megkérném hogy cseréljünk verdát
Vagy ha meg turisztikázni akar akkor annyi pénz csalnák ki belöle ammenyit lehet (remélem a földöntuli valuta átszámithato forintra)
Ha a kutyámat nem bántotta, és úgy ment be, akkor megbízok benne. A kutya sokkal jobb emberismerő, mint mi!
Ha bántotta a kutyámat, akkor megölöm!
És megtámad viccből, lehet tényleg idegen! Még kölyök, de rámtámad kajakból. Egy rottweiler kutya amúgy, de imádom!
Volt korábban rottweiler kutyám, kutyáim. Legjobb kutyák voltak, összetörtem, amikor elmentek. Úgy soha nem fog szeretni senki, mint ők tették!
Megérezték, hogy átver egy nőszemély, elvakult voltam,ők sokkal jobban ismerték, hallgatnom kellett volna rájuk.
A halálba is értem jöttek volna, a szeretetük felfoghatatlan!
A szívük és a szeretetük volt a legnagyobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!