Ti mit tennétek, ha egy földönkívüli lényt találnátok a melléképületben vagy a garázsban?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 16:00
1/31 anonim válasza:
Valószínűleg azt amit mindenki más, nagyon megijednék, csak nézném mert nem hinnék a szememnek, ha kicsi akkor megpróbálnám elkapni, a kérdés az hogy a földönkívüli mit tenne velem.
3/31 anonim válasza:
levinném a kislány mellé a pincébe.
4/31 anonim válasza:
Találtam már. Betévedt a sufniba és annak aljzatbetonja miatt nem tudott visszamenni a földbe. Ott kuporgott a sarokban. Megfogtam és elvittem egy mezőre és ott vidáman elkezdett ásni.
5/31 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy hogyan épített hipp-hopp egy garázst, mert nekem nincs.
6/31 anonim válasza:
Lefeküdnék vele mi mást? Ki kell használni az alkalmat. Soha nem fox idegennel szexelni. Lehet fizet is érte arannyal
7/31 anonim válasza:
Próbálnék haverkodni vele. Abból indulnék ki, hogy keménykedéssel nem sokra mennék. Ha már pár naprendszeren át utazott, akkor tutira van technikája/eszköze arra is, hogy egy egzotikus bolygó számára kellemetlen primitív lényeit megrendszabályozza vagy elpusztítsa.
Ha pénzt lehetne csinálni a haverságából (pl. gyorsan beletanulna online szerencsejátékba, tőzsdébe), akkor próbálnám megtartani. Ha nem akkor ráhívnám az amerikai hadsereget, küldenék egy videót is hozzá, hogy ne gondolják azt, hogy megőrültem.
8/31 anonim válasza:
Hívnék egy nagyon komoly, azaz nagyon ütőképes bokszolót, mint az unokabátyám.
10/31 anonim válasza:
"levinném a kislány mellé a pincébe."
Jelentve, remélem mielőbb utána is járnak, hogy mit keres a kislány a pincédben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!