Megmondaná valaki, hogy honnan van az alábbi képen látható földönkívüli figurája?
Az egyik barátom az alábbi képet küldte nekem:
majd hozzátette, hogy ezt egy ismerőse küldte neki azzal, hogy ez egy élőlény, aki nála van. A kérdésemre, hogy akkor miért nem egy videót küldött, amin látható, hogy valóban él és mozog, azt a választ kaptam, hogy az ismerőse megpróbált videót küldeni, de a próbálkozása sikertelen volt, mert az internetkapcsolat blokkolódott.
Én úgy gondolom, hogy az illető valahonnan beszerezte ezt a kis figurát és beállította az ablakba majd lefényképezte, vagy a Photoshop segítségével tette bele a képbe az alakot. Ha így van, akkor ez valahol megtalálható az interneten is. Találkozott már valaki vele? Ha igen, küldenétek rá linket?
Köszönöm!
Ezek szerint nem láttad még a filmet. [link]
A legegyszerűbben úgy juthatsz hozzá, hogy rendelsz egyet pl ebay-ről.
A kép egyértelműen Photoshop-munka, sehogy nem stimmelnek a árnyékok (a nyilvánvalóan nem létező lény tényén felül). Az ablakról visszacsillan vaku, tehát a nagyobb fény forrása a szobán belülről érkezik, de az alak árnyéka alapján valamilyen magas külső pontról érkezik, amit a vaku ki kellene hogy oltson.
De még ilyen szinte sem kellene kielemezni a képet. Ha elmúltál 5 éves, nyilván felfogod hogy a képen lévő dolog a valóságban nem létezik.
Kösz a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!
A válaszok alapján már megtaláltam a kérdéses képeket/videókat és elküldtem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!