Más bolygókon valóban jobbak az életkörülmények?
Nagyon sok weboldalon olvastam és legutóbb az ufómagazinban - ami szöget ütött a fejembe - hogy idegenek mondják azoknak a nőknek, akik hibrideket hordtak ki nekik, hogy azért nem adják vissza nekik a babát, hogy itt éljen a Földön, mert ezt a világot ami itt van nem bírná már egy rendes ember.
Azt magyarázták többször ilyen asszonyoknak, hogy a gyereket akiket megszűltek nevelték idegen planétán, de ide nem hozzák vissza élni, mert nem bírnák azt ami itt van. Olyanra utaltak sok más kontextusba földönkívüliek, hogy azokat a körülményeket, amik itt vannak nem bírnák normális lények
1. fizikálisan, azokat az élelmiszereket. Műanyagokkal, mesterséges adalélkanyagokkal butító szójával dúsított, telehormonizált életlmiszereket amik itt vannak már nem bírnák az ottani lények. Minap moziban láttam, hogy több ember 3 öklömnyi popcornt zabál film közben. Ha én így étkeznék magam sem sokáig bírnám ez igaz
2. Lelkileg sem bírnák az idegenek. Nem tudom, hogy ők túl érzékenyek vagy mi vagyunk gonoszak, de azokat a cikizéseket, amik pl gyerekeknél mennek a sok megaláztatás iskolában, verés otthon, iskolába. Később az egzisztenciaharc egyetemen meg a munkahelyen. Rengeteg munkahelyi szivatás, Mindíg top tablet kell meg fél évente új mobil mert kinéznek, nem biztos, hogy ezt az iramot idegileg kibírná egy idegen. Mi mégis bírjuk, erősebbek vagyunk náluk?
IGEN!
Én épp tegnap nyitottam egy féreglyukat a kertből, ha gondolod, te is átmehetsz rajta. Ide küldj 2 BTC-t és aztán egyeztetünk:
182VRdvXfbVDjAFS1Ddo3MW6cb2eKnyMxu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!