Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ashtar kapitány valóban létezik?

Ashtar kapitány valóban létezik?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyről hallom, hogy ő fogja megmenteni a földet meg valami főparancsnok is. Most akkor ő valami vallási figura vagy kozmonauta? Meg most a magyaroknak mi köze az ufókhoz?

2016. okt. 24. 21:24
1 2
 1/13 Salamon Bálint ***** válasza:
63%
Billy Meier találta ki 1942-ben a plejádiak történetét (5 évesen). Ennek és egy volt náci kém - Frank Critzer - hatására alkotta meg George Van Tassel 1952-ben Ashtar kapitány alakját miután a nyilván hamis UFO fotóival nem sikerült betörni az UFO-hívők táborába.
2016. okt. 24. 22:06
 2/13 A kérdező kommentje:
És miért mondják hogy a magyarok ufok?
2016. okt. 25. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem Van Tassel nem hamisított, hanem ellenkezőleg, megpróbálták lejáratni, mint ahogyan minden ilyen kontaktszemélyt akkoriban, és azóta is. Ha ez az Ashtar nevű lény létezik, akkor ő egy másik létsíkon létező lény lehet, aki materializálódott egy pár földi ember előtt. Viszont hogy mik a valódi szándékai, azt nem tudom, mert mondani ugye, mindent lehet. Voltak már rá példák, hogy földönkívüliek, illetve ilyen interdimenzionális lények megtévesztettek embereket. De ettől ő még lehet, hogy pozitív lény, csak én magam semleges állásponton vagyok vele kapcsolatban. Én is nagyon kíváncsi vagyok egyébként, hogy milyen szándékai vannak valójában, ezt tehát én magam sem tudom.

Ami a magyarok és az ufo-k kapcsolatát illeti, sok népnek az őshagyományában, legendáiban szerepelnek bizonyos csillagok, illetve onnan érkező lények, akik eljöttek, és tanították a földi embereket, illetve keveredtek is velük genetikai értelemben is.

Nekünk, a mi őshagyományainkban az szerepel, hogy a legtávolabbi őseink a Szíriusz csillag bolygórendszeréből érkeztek. De ha jól tudom, megfigyelhető az Orion is. Ez a két csillagrendszer, valamint a plejádok csillagcsoport nagyon jelentős szerepet játszik más népek őshagyományaiban is. Ezek talán a leggyakoribban előforduló csillagok a Föld népeinek a legendáiban.

2016. okt. 25. 18:47
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Még azt akartam leírni, hogy Ashtar nem tekinthető vallási személynek, más szó híján tekinthetjük őt kozmonautának, vagy dimenzióközi lénynek. Csak ahogyan írtam, nem tudom, hogy mik a valódi szándékai.
2016. okt. 25. 18:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. okt. 25. 23:13
 6/13 Süle Dominik válasza:
56%
Ashtar másnéven Iste azaz Eszter. A magyarok az ufók. És igen 2015-re jósolták a világ végét. Eszter kapitány megmentett minket :'-D
2018. nov. 8. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
A Plejádok már 20 ezer évvel ezelőtt is itt voltak. Ashtar Sheran kapitány is létezik 10 millió űrhajója van szerte a galakszisban. Minket pedig ufóknak tartanak,mert a világon nincs még egy olyan nyelv mint a miénk. Angol,Német stb... ezeket a nyelveket egyszerűbb megtanulni,de a Magyar nyelvet nem. Mert a Magyar nyelv a legnehezebb a világon. Van még egy ok amiért mi ufók lehetünk. Sose volt Magyar polgárháború. A többi nép mindig ölte egymást és a mai napig ölik egymást,háboruskódnak minden ok nélkül,de Magyar polgárháború sose volt. Minden háborúba úgy sodortak bele minket, illetve volt egy Magyar belháború I. (Habsburg) Ferdinánd, valamint magyar hívei és Szapolyai János között zajlott. A célje az volt,hogy Magyar kerüljön a trónra és ne a Habsburgok uralkodjanak felettünk. Szóval a Földön mi vagyunk az egyetlen békében élő nép akik ok nélkül nem háboruskodnak és nem öldöklik egymást.
2020. febr. 16. 15:18
 8/13 A kérdező kommentje:

7/6 Sajnos nem halottam róla. Hogyan sikerült végül?

7/7 István és Koppány akkor mit csinált?

2020. júl. 26. 16:28
 9/13 Pupusz ***** válasza:
37%
7-es! Fehér terror, vörös terror? Magyar gyilkolt magyart. A törökök, a Habsburgok, az oroszok mellé is álltak magyarok, ez esetekben is magyarok öltek magyarokat. 56-ban is öltek magyarok magyarokat. Ma is ölnek magyarok magyarokat, vannak gyilkosok. Vagy hány főtől számít magyar-magyart ölésnek a gyilkosság? Nem háborúskodunk? Olvasd már el légy szíves a facebookon a kommenteket, hogyan gyalázzák, alázzák, dehumanizálják egymást az emberek itthon, politikailag, párthovatartozás szerint, származás, identitás szerint! Ok nélkül. Az orbánisták azért, mert gyurcsány, az ellenzékiek pedig azért, mert Orbán. Mintha bármelyik bármennyivel is jobb lenne a másiknál. Mindkét oldal egy vallás. Egy egy vallási szekta. Kiben hisznek és kit tekintenek ellenségnek. A valláson vitatkoznak. 30 éve, de az utóbbi 10 évben egyre durvábban. Megosztottak vagyunk, mert hagyjuk magunkat megosztani. Mert hajlandók vagyunk gyűlölni egymást. Tök mindegy, miért. Ki ezért, ki azért. Ki ezt, ki azt. Ez nem egy békés népre vall. Mindent áthat a politika, manipulál, megoszt, hergel, egymásra uszít minket. Oszd meg és uralkodj! Mi pedig csahos kutyaként önként végrehajtjuk a feladatot. Lelkesen...
2020. nov. 26. 17:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Én egy szóvel se említtem,hogy magyar nem öl magyart. Én csak annyit jeleztem,hogy "A többi nép mindig ölte egymást és a mai napig ölik egymást,háboruskódnak minden ok nélkül" Itt arra gondoltam,hogy én mondjuk Arab vagyok és gondolok egyet elmegyek Budapestre robbantgatni vagy Észak Koreai vagyok és atomot dobálgatok más országokra esetleg Én vagyok a Putyin és mindenféle idegmérget meg merénylőket küldök xy-ra mert csúnyát mondott rám. Ezért vagyunk mi Földönkívüliek mert egy hangyafasznyi nézeteltérés miatt nem fenyegetőzünk atommal,méreggel meg háborúval. Fehér terror, vörös terror? Franciaországban 1815-ben tombolt a fehérterror. Magyarországon kb. az 1919 augusztusa és 1921 decembere közötti időszakra használt elnevezés. De eredetileg Franciaország kezdte mi csak átvettük és a legfelsőbb vezetés, például a Hadügyminisztérium tudtával, sőt kifejezett parancsára követtük el. A vörösterror is 1919-ben volt de előtte Ororszországban volt hasonló 1918-ban és onnan vettük át az egészet. Magyarul csak úgy Magyarország nem kezd háborút. A törökök a Habsburgok és az oroszok mellé is álltak magyarok. A törökök esetében: Kettős királyválasztás és polgárháború Magyarországon

I. Szulejmán a mohácsi csatában, török miniatúra

János Zsigmond hódolata Szulejmán előtt 1556-ban, török miniatúra

Szulejmánnak nem kedvezett a Habsburg-ház közép-európai megerősödése, ezért újból Magyarország felé fordult, ahol az oszmán stratégiának megfelelően a belső megosztottságra épített.I. Ferdinánddal szemben Szapolyai Jánost támogatta, majd Szapolyai megsegítése ürügyén 1529-ben harmadszor vezetett hadat Magyarországra. Röviden tömören: A Törökök bejöttek az országba mert nem tetszett nekik az Osztrákok azaz a Habsburgok megerősödése. Szóval itt az a lényeg,hogy a Törökök segíteni akartak,hogy Magyarországon ne Osztrákok uralkodjanak hanem egy Magyar uralkodócsalád. Magyarországon Magyar uralkodó legyen. A Habsburgok mellett is álltak magyarok de nem az a lényeg,hogy álltak vagy nem álltak. Az a lényeg,hogy ebben az esetben se Magyarország kezdte hanem belesodorták az egészbe és az események mentek maguktól. Tehát a mi népünk nem önakaratból csinálta ezeket. Most sem ilyenek vagyunk,hogy ugrunk egyet és atommal meg világháborúval fenyegetőzünk ez különböztet meg minket az emberiségtől.

2021. jan. 29. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!