Ashtar kapitány valóban létezik?
Szerintem Van Tassel nem hamisított, hanem ellenkezőleg, megpróbálták lejáratni, mint ahogyan minden ilyen kontaktszemélyt akkoriban, és azóta is. Ha ez az Ashtar nevű lény létezik, akkor ő egy másik létsíkon létező lény lehet, aki materializálódott egy pár földi ember előtt. Viszont hogy mik a valódi szándékai, azt nem tudom, mert mondani ugye, mindent lehet. Voltak már rá példák, hogy földönkívüliek, illetve ilyen interdimenzionális lények megtévesztettek embereket. De ettől ő még lehet, hogy pozitív lény, csak én magam semleges állásponton vagyok vele kapcsolatban. Én is nagyon kíváncsi vagyok egyébként, hogy milyen szándékai vannak valójában, ezt tehát én magam sem tudom.
Ami a magyarok és az ufo-k kapcsolatát illeti, sok népnek az őshagyományában, legendáiban szerepelnek bizonyos csillagok, illetve onnan érkező lények, akik eljöttek, és tanították a földi embereket, illetve keveredtek is velük genetikai értelemben is.
Nekünk, a mi őshagyományainkban az szerepel, hogy a legtávolabbi őseink a Szíriusz csillag bolygórendszeréből érkeztek. De ha jól tudom, megfigyelhető az Orion is. Ez a két csillagrendszer, valamint a plejádok csillagcsoport nagyon jelentős szerepet játszik más népek őshagyományaiban is. Ezek talán a leggyakoribban előforduló csillagok a Föld népeinek a legendáiban.
7/6 Sajnos nem halottam róla. Hogyan sikerült végül?
7/7 István és Koppány akkor mit csinált?
Én egy szóvel se említtem,hogy magyar nem öl magyart. Én csak annyit jeleztem,hogy "A többi nép mindig ölte egymást és a mai napig ölik egymást,háboruskódnak minden ok nélkül" Itt arra gondoltam,hogy én mondjuk Arab vagyok és gondolok egyet elmegyek Budapestre robbantgatni vagy Észak Koreai vagyok és atomot dobálgatok más országokra esetleg Én vagyok a Putyin és mindenféle idegmérget meg merénylőket küldök xy-ra mert csúnyát mondott rám. Ezért vagyunk mi Földönkívüliek mert egy hangyafasznyi nézeteltérés miatt nem fenyegetőzünk atommal,méreggel meg háborúval. Fehér terror, vörös terror? Franciaországban 1815-ben tombolt a fehérterror. Magyarországon kb. az 1919 augusztusa és 1921 decembere közötti időszakra használt elnevezés. De eredetileg Franciaország kezdte mi csak átvettük és a legfelsőbb vezetés, például a Hadügyminisztérium tudtával, sőt kifejezett parancsára követtük el. A vörösterror is 1919-ben volt de előtte Ororszországban volt hasonló 1918-ban és onnan vettük át az egészet. Magyarul csak úgy Magyarország nem kezd háborút. A törökök a Habsburgok és az oroszok mellé is álltak magyarok. A törökök esetében: Kettős királyválasztás és polgárháború Magyarországon
I. Szulejmán a mohácsi csatában, török miniatúra
János Zsigmond hódolata Szulejmán előtt 1556-ban, török miniatúra
Szulejmánnak nem kedvezett a Habsburg-ház közép-európai megerősödése, ezért újból Magyarország felé fordult, ahol az oszmán stratégiának megfelelően a belső megosztottságra épített.I. Ferdinánddal szemben Szapolyai Jánost támogatta, majd Szapolyai megsegítése ürügyén 1529-ben harmadszor vezetett hadat Magyarországra. Röviden tömören: A Törökök bejöttek az országba mert nem tetszett nekik az Osztrákok azaz a Habsburgok megerősödése. Szóval itt az a lényeg,hogy a Törökök segíteni akartak,hogy Magyarországon ne Osztrákok uralkodjanak hanem egy Magyar uralkodócsalád. Magyarországon Magyar uralkodó legyen. A Habsburgok mellett is álltak magyarok de nem az a lényeg,hogy álltak vagy nem álltak. Az a lényeg,hogy ebben az esetben se Magyarország kezdte hanem belesodorták az egészbe és az események mentek maguktól. Tehát a mi népünk nem önakaratból csinálta ezeket. Most sem ilyenek vagyunk,hogy ugrunk egyet és atommal meg világháborúval fenyegetőzünk ez különböztet meg minket az emberiségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!