A poloskoidok egy ellenséges idegen faj a Gasrin-rendszerből, és ugyanoda sorolhatóak, mint a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak, glükokortikoidok: a Föld gyarmatosítása a végcéljuk, így aztán szövetségesként kiállnak a többi ellenséges idegen faj mellett.
Szerencsére azonban az annunakik, plejádok, motherbookdriverek, szíriuszi-magyarok megvédelmeznek minket.
2018. okt. 12. 16:41
5/10 anonim válasza:
Ezek szerint nem csak én vettem észre, hogy nagyon elszaporodtak.
2018. okt. 12. 17:23
6/10 anonim válasza:
Édes istenem... A sorozatos enyhez tél az oka és ehhez hozzá társul a "modern" civilizáció a tömérdek import-exportjával.
2018. okt. 12. 18:55
7/10 anonim válasza:
És ezeknek az idiótáknak még szavazati joguk van!
Persze, drága, igen! Idegen fajok, persze! Megnyugszik a beteg!
Mondjátok meg őszintén! Saját magatoktól vagytok ilyen ostobák, vagy szedtek valamit értelem ellen?
2018. okt. 13. 10:34
8/10 anonim válasza:
A behurcolt-betelepedett idegenhonos poloskafajok között több olyan is van, amely hőigénye miatt a hidegebb időszak közeledtével kisebb-nagyobb tömegben beköltözik a lakásokba, és ott vagy rejtett zugokba húzódik, vagy azt keresve mozog, és ilyenkor találkozik a lakókkal. Mivel a poloskák bűzmirigyük váladékával védekeznek, ez további konfliktusokat okoz
2018. okt. 13. 10:40
9/10 anonim válasza:
"Saját magatoktól vagytok ilyen ostobák, vagy szedtek valamit értelem ellen?" - Neked meg nincs humorérzéked. :-)
2018. okt. 13. 11:05
10/10 anonim válasza:
Felteheto, hogy onreplikalo numann-robotok
azonban szerintem a kerdes nem az, hogy azok-e hanem sokkal inkabb az, hogy melyik idegen faj tervet valositjak meg es megis mibol all az a terv? Konnyen elkepzelheto, hogy informaciot gyujtenek egy ujabb invaziohoz. Most, hogy mar 404 kikerult a kepbol nem elkepzelhetetlen,hogy a koalicio ujra megprobalkozik egy vilaghatalom puccsal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!