Kikkel vitetnéd el magad?
Régebbi TV műsorokat néztem vissza és már a 90-es években is arról álmodoztak az emberek, hogy az ufók elviszik őket.
Nagyon sok helyen mondták az emberek, hogy milyen érdekes lenne felvenni a kapcsolatot idegenekkel, hogy elvinnák az embert. Szokásos rutin orvosi vizsgálaton átesve bemutatják neki a naprendszert. Ha valóban vannak idegenek te melyik fajjal vitetnéd el magad?
-Plejádok. Emberi testük van 10 aurával. Jó szándékú békés életűek, semmi bűnöst nem tesznek.
-Annunakik. Óriási hüllőhumanoidek. 5-6 m magasak vékony fehérbőrű szőrtelenek. Nagyon értelmesek
-Reptíliánok. Emberevő csúcsragadozók. A középkori sárkány állítólagos legendák forrása. Nagyon gonoszak és kicsapongó életet élnek.
-Greyek. Pusztulófélben levő faj. Depressziósak, energiaszegények, gyatra fizikummal megáldottak. Erős mentális képességeik vannak és segítőkészek, ha adsz egy kis vért nekik
-Mantisszák. Róluk nagyon keveset olvastam, de azt sem nagyon hittem el.
-Mezei gyíkemberek. Állítólag a legostoba ösztönlények. Technológiájuk másoktól szerezték. A földi dögevő raptor továbbfejlődött faja.
Te melyiket választanád?
Nyilván egyiket sem, nekem, mint homo sapiensnek még ez az amúgy elég szerencsétlen bolygó s embertársaim közelsége való.
Az, hogy pár dolgot írsz egy fajról, semmit nem mond arról, hogy hogyan tartanák az embert s mit csinálnának vele. Amelyik faj élveboncol vagy 60 Celsiusban tartja az embert, az akkor sem tetszene, ha érdekes, értelmes és szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!