Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Melyik fajjal vitetnéd el magad?

Melyik fajjal vitetnéd el magad?

Figyelt kérdés

Ma már csak a vak számára nem világos, hogy léteznek Ufók. Akiket mentálisan vagy fizikálisan értékesnek tartanak, azokat elviszik, tanítják, megmutatják az anyagi világon túli spirituális élet lényegét és implantátumokat helyeznek beléjük, hogy később a génjeikkel frissítsék fel fajukat.

A gond az, hogy mintahogy vannak jó meg rossz emberek, ugyanígy vannak jó és gonosz fajok is. A Greyek a Draco reptíliánok szolgafaja, gyakran visznek el embereket, de a Great Greyek is a nagy szűrkék és ők is gonoszak, viszont segítenek azokon akiket elvisznek. A Plejádiak, Orioniak ellenben jóságosak, magasan fejlettek szellemileg is és meg akarnak menteni a reptíliánoktól. Ezeken kívűl rengeteg faj van, te kiket választanál ? Kikkel bariznál?

2015. jan. 5. 22:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Kedves kérdező. Ne vedd tolakodásnak, de te elhiszed ezt a rengeteg ostobaságot amiket leírsz?
2015. jan. 5. 23:18
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Én egy nagyfehér nővel
2015. jan. 5. 23:28
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
Whovianként jót nevettem soraidon és a válaszom egyértelműen az időlordok. Vissza se jönnék erre a szargolyóra.
2015. jan. 5. 23:29
 4/21 A kérdező kommentje:

Bármilyen trollkodó választ cáfólva, elmondom, ezek a fajok valóban létezőek !

Az ufológia tudománya igen régen ismeri és gyűjti róluk az infókat, csak olvasni kéne a paranormalt és hasonló magas szintű oldalakat ufológiában. Ennél sokkal többen élnek és látogatnak. Csak 16 főfaj jön ide és a mellékfajokkal együtt száuk eléri a 300-at. Csak ízelitő https://www.youtube.com/watch?v=4YjT-VSmu8c

2015. jan. 6. 00:05
 5/21 A kérdező kommentje:
2015. jan. 6. 00:07
 6/21 Ozmium42 ***** válasza:
37%
A goa'uldokkal, hogy gazdatestet csináljanak belőlem.
2015. jan. 6. 00:09
 7/21 anonim ***** válasza:
66%

XD végig se olvastam

egy ázsiai fajjal..elmennék.:P

2015. jan. 6. 00:18
 8/21 Vacuolum ***** válasza:
67%
Faludy egy kókler full kamu, hogy van működő gravitációs távcsöve, mert nekem van és látnám benne, ha neki is lenne.
2015. jan. 6. 02:19
 9/21 Spilerke ***** válasza:
72%

Azta egy fantázia világban csöppentem volna? Ufók valóban léteznek ők kérem szépen (azonosítatlan repülő objektumok). Ha valóban implantátumokat helyeznének be az emberben azt egy vizsgálat során észre lehetne venni, ha léteznek valahol a messzi messzi galaxisban értelmes lények azok génállománya teljesen eltérő lesz az emberénél, hacsak nem közös őstől származunk, ami már-már nevetséges feltételezés, ugyanúgy, mint az általad felsorolt fantázia-lények Greyek, Draco reptíliánok stb. Én az ilyen embereket a reptílián fajjal vittném el kényszerzubbonyban :P

[link]

2015. jan. 6. 09:02
 10/21 A harmadik szem ***** válasza:
45%
Alleged = állítólagos.
2015. jan. 6. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!