Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Melyik fajjal vitetnéd el magad?

Melyik fajjal vitetnéd el magad?

Figyelt kérdés

Ma már csak a vak számára nem világos, hogy léteznek Ufók. Akiket mentálisan vagy fizikálisan értékesnek tartanak, azokat elviszik, tanítják, megmutatják az anyagi világon túli spirituális élet lényegét és implantátumokat helyeznek beléjük, hogy később a génjeikkel frissítsék fel fajukat.

A gond az, hogy mintahogy vannak jó meg rossz emberek, ugyanígy vannak jó és gonosz fajok is. A Greyek a Draco reptíliánok szolgafaja, gyakran visznek el embereket, de a Great Greyek is a nagy szűrkék és ők is gonoszak, viszont segítenek azokon akiket elvisznek. A Plejádiak, Orioniak ellenben jóságosak, magasan fejlettek szellemileg is és meg akarnak menteni a reptíliánoktól. Ezeken kívűl rengeteg faj van, te kiket választanál ? Kikkel bariznál?

2015. jan. 5. 22:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Legalább lennél tisztában az alap fogalmakkal mielőtt okoskodsz meg elhiszed ezt a szöveget. Ufo szó jelentése ismeretlen repülő tárgy azaz pofán doblak egy fél téglával de te nem tudod mivel dobtalak meg az addig egy ufo volt mert nem tudtad azonosítani.
2015. jan. 6. 12:26
 12/21 DarkLantern ***** válasza:
87%
Nos mint reptilián bevándoréó azt kell mondjam, én biza a noxumlábiakkal vitetném el magam, 3X3 csecsük van, és jól főznek. És divat hogy az elrabolt egyedeket szaporítóprogramba rakják. És nem tudom mondtam-e de 3X3 csecsük van.
2015. jan. 6. 22:23
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Az ufológia nem tudomány hanem áltudomány.

Te viszont kérdező az elborult világképeddel eléggé "ufónak" tűnsz, de nem bariznék se veled se a képzeletbeli úrhaverjaiddal.

2015. jan. 12. 18:24
 14/21 anonim ***** válasza:
a kis szurkekkel, mert olyan aranyosan tudnak nezni. egyszer olvastam egy konyvet, miszerint az o tarsadalmukban mar kihalt a szeretet fontossaga, mestersegesen termekenyitik meg a nosteny egeyedeiket... en megsajnaltam oket :( szoval ha el akarnakak vinni akkor egy halamas olelessel kezdenek felejuk :)
2015. jan. 16. 22:00
 15/21 OneEntity ***** válasza:
Én például sosem értettem, hogy miért foglalkozik valaki komolyabban az UFO-kal. Bár egész életemben nem olvastam végig egyetlen UFO magazint se, csak néhány valahányadik típusú találkozásos sztorit, és a reptíliánok meg a reptoidok is újak nekem (szerintem pár éve ilyenek még nem is léteztek, vagy csak nem voltak ennyire köztudottak?), de tényleg érdekelne, mi a pszichológiai háttere ennek? Mi motiválja az UFO hívőket? Puszta kíváncsicság? De mégis miért akarják bebizonyítani, hogy UFO-k márpedig léteznek? Vagy ez olyan dolog, mint hogy vannak akik csigákat gyűjtenek, mások szerepjátékokkal játszanak, megint mások pedig UFO hívők?
2016. jún. 10. 15:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Amely faj nőstényei a legszexibbek, de nem vagyok otthon a témában, úgyhogy nem tudom melyikre jellemző ez leginkább.
2016. jún. 10. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sokan nem hisznek az ilyesmiben, de csak addig, amíg nem lesz eggyel személyes élményük.

Nekem volt, így elkezdett érdekelni a téma.

Én a plejádiakkal találkoznék legszívesebben.

2016. jún. 10. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy nem vagyok kimondottan szkeptikus a földönkívüliek létezésével kapcsolatban, amiről te írsz, arra én is "vak vagyok".
2017. dec. 15. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
Illetve, az UFO-k, nyilván itt vannak, de az UFO, még mindig "azonosítatlan repülő tárgy"- at jelent.
2017. dec. 15. 14:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát a csészealj az azonosítatlan nem:? okos gyerek :P
2017. dec. 16. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!