Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan lehetne kivitelezhető...

Hogyan lehetne kivitelezhető egy harmadik típusú találkozás?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy néhány válaszoló tréfának veszi, de én komolyan kérdem.

Apám mesélte, hogy régen gyerekkorában az Alföldön volt része hasonló jelenségben. Dédapám is mesélte, hogy 10 év körüli volt (ez még a vh-k előtt volt) mikor kint aludt a tanyán és egyik este ismeretlen lények keltették fel és beszéltek hozzá. Mára eléggé beépült arrafelé is a környék, így nem valószínű, hogy ugyanez megtörténik majd velem is ha odamegyek...de megnéztem ezt a 'Találd meg önmagad' c-ű filmet, ami részben igaz történeten alapul, ezért úgy gondolom, az Andok környékén lehet szó róla. Ha Mo-n nem is, de biztos vannak még helyek ahol napi szintű az ilyesmi. Igazából a Plejádokról jött lények érdekelnének.

Van valakinek hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2018. ápr. 14. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
A Plejádok aranyos cucc, de az Orion irányából érkező nőnemű idegeneknek nagyobb mellük van.
2018. ápr. 15. 01:14
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Tudod mik az ufók?

Az emberi agy egy nagyon érdekes szerv. Pontos működése máig kihívás az orvosoknak.

Ez a csodás szervünk azonban néha képes zavarokat elszenvedni. Valóságosnak ítélhet meg olyan dolgokat, melyek valójában nem léteznek :)

Hidd el nekem, az őseid, vagy részegek voltak és álmodtak egy jót, vagy téged néztek félkegyelműnek amikor elmesélték s te meg elhitted :)))

Ne vicceskedjünk már emberek... Miféle ufók azok? :))))))) Az emberek mindig is szükségét érezték hogy higgyenek ilyen természetfeletti dolgokban. Van aki istenekben hisz, van aki az ufókban, s van aki a mikulásban, ezek a dolgok mind egy kategória ;)

Üdv tehát a Föld nevű csodálatos és egyedi bolygón, ahol a megszámlálhatatlanul sokszínű élővilág mellett, él az emberi faj, amely arról híres, hogy intelligensebb a többi fajnál! Tartsuk hát ehez magunkat, merüljünk el a tudomány bugyraiban és örüljünk annak amink van. Járjunk két lábbal a földön :)

2018. ápr. 15. 05:25
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Mindenekelőtt, kellenek hozzá "idegenek", akikkel találkozol.
2018. ápr. 15. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon egyszerűen:

Ott szállnak le az idegenek, ahol éppen te vagy, hajlandóak szóbaállni veled, te nem némulsz meg a meglepitől.

Úgye, milyen egyszerű?

2018. ápr. 16. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:

CE-5 nézz utána

habár nem tudom, a 3. típusú találkozás az e amikor konkrétan a szemeddel látod őket?

fényeket látni este szerintem az is csodálatos tud lenni

2018. ápr. 17. 01:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Tisztelt #5!

Köszönöm a válaszodat :-)

2018. ápr. 17. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
tiszteld őket is és akkor láthatsz fényeket is :)
2018. ápr. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!