Ufóhívők, ufókutatók, mit szóltok ehhez?
Előrebocsátom: nem vagyok képzett ufószakértő, megszállott ufóhívő még annyira sem. Olvastam, olvasgattam ezt-azt az ufójelenségről. Nem vagyok meggyőződve az idegenek ittlétéről, de elméletileg lehetséges, hogy valakik valamikor valahogyan felfedezték a Földet, az emberiséget, idejöttek, itt megtelepedtek stb.
Az ufológiát három részre osztom:
-gyakorlati ufókutatás: az ufógyanús esetek listázása, minél többet, a lehető legtöbbet összegyűjteni és mindegyikről a lehető legtöbbet, mindegyiket a lehető legrészletesebben dokumentálni.
-elméleti ufókutatás: elméletek felállítása arról, kiféle-miféle idegenek lehetnek itt, mióta, miket csináltak-csinálnak stb.
-és a harmadiknak nem találtam nevet, ez az ufonauták és az emberek közti kapcsolat lehetőségét, szükségességét vizsgálja. Mi legyen, minek kell lennie köztük és köztünk. (Pl. legyen-e kapcsolatfelvétel az emberiséggel vagy legfeljebb néhány emberrel, milyenekkel, kikkel vagy a közös kommunikáció módjai)
Mit szóltok az ufótudomány ilyen felosztásához?
Én az ufológiát öt csoportra osztom:
-élve boncolás az űrhajón
-felboncolás
-halva boncolás
-a bocik megcsonkítása a mezőkön
-ufonauta boncolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!