A törvények az ufókra is vonatkoznak?
:)
Igazad van xD Az ufót javítom földönkívüli élőlényre, hogy pontosak legyünk.
Ez egy jó kérdés Ezen most én is elgondolkoztam.
Dehogy az emberiséget ismerem fel Boncolnák egy laboratóriumban miután kiszedték az információt belőle
A jelenlegi magyar jog szerint kérdéses, hogy elítélhető legyen, mivel bűncselekmény alanya (elkövetője) csak természetes személy=élő ember lehet.
Nyilván ha történne ilyen ügy, ás nyilvánvaló lenne, hogy a földönkívüli cselekvőképes személy, akkor el kéne gondolkodnia a jogalkotónak a fogalom kibővítésén. Addig ET kb. az állatok jogaival rendelkezik, ahogy precedens híján nem lehet jelenleg elkövető törp, elf, csillámpóni és mivel nem ember Superman sem.
Kedves Kérdező!
Mi az a H7-25?
Amúgy ha bebizonyították, hogy földön kívülről jött egyet értek az előttem szólókkal - kapásból lombikban végezné. Ideje se lenne semmilyen szabályszegésre. Ha mégis elkövetne valamit nem ítélnék el, hanem vizsgálnák az ösztöneit, hogy miért tette. Lombik - ennyi.
:)
Az utolsó kérdésre:
H7-25 A seriff az égből Filmben lévő Ufo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!