Lattál már ufot?
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 15:27
11/23 anonim válasza:
8-as, ennyi ital után az ember már nem "ufókokat" látna, hanem odaát Szent Pétert meg az angyalokat az alagút végénél. Bár ha úgy vesszük, őket is lehet ufónak nézni.
12/23 anonim válasza:
Amit láttál az egy műhold volt. Vagy katonai drón. Vagy csubakka.
13/23 anonim válasza:
Igen, láttam már olyan repülő tárgyat, amit nem tudtam beazonosítani...
14/23 anonim válasza:
az egyesült államok katonai vezetése kapcsolatban van idegenekkel.tőlük kapják a fejlett hadi technológiát.
15/23 anonim válasza:
Ma is láttam :)
U.F.O. - Azonosítatlan Repülő Tárgy
Valami kis cucc volt, vizespalack alakú, valaki elhajította, fogalmam sincs hogy mi volt.
16/23 anonim válasza:
Lattam. Egyszer valahol a Dunaparthoz kozel satraztunk baratnommel. Ejszaka kint bamultuk az eget. Arra jott egy nagy fenyes valami, olyan volt mint egy nagyon fenyes csillag, de nem azzal a hideg fennyel vilagitott, hanem mintha egy foldi fenyforrasbol jonne, egy sarga szinu refibol vagy hasonlobol... Elszallt felettunk, olyannak tetszett mintha csak max egy-ketszaz meterre lenne a fejunk felett, helikopternek gondoltam, ami a foldet skubizza valami refivel, de nem volt semmi hangja... Es nem volt fenykeve sem vagy ilyesmi, ami a reflektor fenyhez hozza tartozna... Azota sem lattam ilyet, fingom sincs mi lehetett. Ez sztem kimeriti az UFO jelenteset: Unidentified Flying Object. Nem ez volt az egyetlen, mikor UFO-t eszleltem, de a tobbi eszlelesem nem volt ennyire egyertelmu es kozeli es megmagyarazhatatlan...
17/23 anonim válasza:
Hát ha nem az volt?Akkor miért világított viszza?Vettem egy nagyonerős lézerpointert kb.: 10-12km-re elvilágít, pecázás közben feltűnt az égen egy mozgó fény, a ccsillagok közt az égen.Ráirányitottam a zöld lézerfényt, és követtem vele a mozgását, megált és fényesebb lett mint volt, abbahagytan a világítást, és ő elkezdett, egy szintén lézerszerű vörös fénypontal visszavilágítani.Kb. 2-3percig páztázta a tó vizét egy kb. 30cm átmérőjű vörös fénypont, majd eltünt mindkettő fény.Többen is észlelték, úgy 30-an voltunk a tón aznap éjjel.
18/23 vikidal válasza:
En lattam nem tudom mi volt Nem egyedul voltam ketten lattuk ugyan azt Egy kivilagitott egi jarmu volt hihetetlenul gyorsan kozeledett Majd szinte helyben megallt es eles szogben mas iranyba vette az iranyt majd pillanatok alatt eltunt az ejszakaba (ejjel tortent az eset) Egy erkelyen ultunk a baratommal onnan lattuk az egeszet. Biztosan nem volt semmilyen foldi eredetu jarmu mert nem tud olyan gyorsan egyik sem kozlekedni meg nem tud egyik sem olyan gyorsan iranyt valtoztatni Es a mi a legfontosabb ejjel a hang jobban terjed es nem lehetett hallani semmifele hangot semmifele motor, rotor hangjat Szoval szerintem valami nem foldi-egi jarmu volt az amit lattunk.
19/23 anonim válasza:
Igen és el is vittek, de v miért vissza is hoztak... lehet jobb lett volna ott.
20/23 anonim válasza:
Láttam, de aztán azt mondták, az a Heller.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!