Láttál szílveszterkór vagy újévkór UFÓt?
Ilyenkor sokat van kinn az ember és önkéntelenül is felnéz az égre, ezért nagyobb a valószínűsége, hogy intergalakitkus űrhajót lássunk. Te láttál ilyent?
Vajon ebbe a 2 napba is jönnek ide vagy miveél tudják hogy mindenki kinnt van ezért ilyenkor távól maradnak?
Szilveszterkór...újévkór?
Ezek valamilyen betegségek?
Lehet hogy a kérdésed csúfságolás szempontjából jött létre, de igyekszem egy normális választ adni.
Én nem láttam, sosem láttam. Viszont ennek ellenére nem gondolom hogy vicc tárgy lenne az egész téma, úgy a paranormális jelenségekkel együtt.
Én szivem szerint csak sajnálni tudom azokat, akik képtelenek nyitott szemmel járni a Földön, inkább elhiszik azt a sok butaságot ami a televizióban és az egész propagandált médiában megy. Igen, még MINDIG propaganda van, jó volna észrevenni ! :)
Nem fogok vitába szállni senkivel, mindenkinek szive joga mit hisz, és mit nem akar hinni.
A valóságot olyan szinten titkolják, hogy az orrunk elé teszik, ezért nem hiszi el senki.-ezen a mondaton jó volna meditálni és mélyen elgondolkozni. Aki pedig egyetért a mondatommal, az nagyon jól tudja miről beszélek.
Boldog Új Évet mindenkinek ! :)
U.i. : kétlem hogy bármelyikünk innen szeretne valaha is látni szellemek, földönkivülit. :)
Szilveszter éjjelén láttam három repülő csészealjat!
A semközti épület 8-ik emeletén volt valami családi vita, az erkélyről repült a három csészealj!
Csészék nem követték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!