Az ufók mechanikus robottá is tudnak válni vagy csak csészealj alakúak?
Figyelt kérdés
A YouTube-on láttam már szivaralakút meg kupolaszerűt is, de olyannal még nem találkoztam, ami robottá változik. Na nem a Transformers-re gondolok, mert azok autók, hanem ami űrhajóból vált robot módba?2017. aug. 16. 21:25
1/12 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy a szivar alakú eleve nem egy robot?
2/12 anonim válasza:
Ha itt vannak egyáltalán akkor 100 szor fejlettebbek nálunk alias igen,simán robotok
3/12 anonim válasza:
a mi ufonk hexaéder alaku, néhha átvaltozik medvedisznoemberkévé is
4/12 anonim válasza:
Tudományos tény, hogy általában pcsöslánnyá szoktak változni, aztán brutálisan lerombolják a kulalukadat.
Soros György irányítja őket különben.
5/12 A kérdező kommentje:
Még nem láttam egyiket sem átalakulni robottá. Például olyasmire gondolok, hogy óriási páncélos robottá alakul át a szivaralakú ufo.
2017. aug. 17. 10:11
6/12 anonim válasza:
Az ufóknál ez alap. Azzá alakulnak, amivé csak akarnak, ha épp kedvük szottyan hozzá.
7/12 anonim válasza:
Anyám. Kèrdező te bocsika de teljesen kiábrándítóan leírhatatlanul megcáfolhatatlanul hülye vagy.
8/12 anonim válasza:
Na, igen, a Transformerek autók, de ugye tudod, hogy az is csak egy sci- fi volt, nem dokumentumfilm?
10/12 anonim válasza:
Sajnos konkrét példát én se tudok...
A lumbulábi űrhajók szinte bármilyen alakot képesek felvenni álcaként, de azt nem hinném, hogy a robottá alakulás ennek részét képezi (Főleg, hogy ez nagyban rontaná a neutrínós-hűmicsodaizé energiapajzs hatékonyságát)
Szerintem olyan fajnál lehet ez elképzelhető, amely erősen a robotikára támaszkodik. Lehet, hogy az oshpyvlonok vagy a Raidos már kifejlesztette ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!