Szekptikusok miért nem hiszik el, hogy elrabolták a földönkivüliek és ufokat láttak?
A kérdésre válaszolva:
Annyi az ilyen film, videó, történek, hogy nem lehet kiválogatni, hogy melyik a hiteles, és melyik a kamu.
Ha látnál egy repülő csészealjat, esetleg levideóznád, feltennéd a netre, elmesélnéd valakinek. Mit fog gondolni? Lehet azt, hogy hülye vagy, hogy ilyeneket beszélsz. Pedig nem.
Amúgy én teljes mértékben hiszek a földönkívüliek létezéseben.
"ufót látott a jeti" - mérnem hiszitek el, nem értem !
Én szerintem meg mi rabolunk el ufókat és visszük fel őket az űrhajóinkra. Ezt egy ufók által kiadott újságban olvastam. De ott is sokan nem hisznek bennünk. Ideje átnevezni őket UFS-re: unidentified flying sceptics.
Én a nagy számok törvényében hiszek, és az elég balgaság lenne abban hinni, hogy a több mint 10 millió bolygó/csillag közül csak itt van élet és sehol máshol. Szerintem elértük azt a fejlettségi szintet amikor az "idegenek" számára érdekessé váltunk. Szerintem idejönnek rajtunk röhögni:))))
Én csak egy dologgal foglalkoztam a holdról készült képekkel, és döbbenetes mennyi retusálva van, persze kérdés miért is van rá szükség, mit takarnak ki??? Ráadásul a hold orbitális pályán van, mindig ugyan azt az oldalát látjuk, hogy a másik oldalán mi van, azt senki se tudja.
Már a II. világháború ideje alatt fejlesztették a csészealjakat amiket a Földönkívüliek személygépjárműnek tulajdonítottak mindazok akik erről nem tudtak, valamint direkt terjesztették ezt a dezinformációt, hogy megfélemlítsék az embereket, ezekkel egyaránt mint a pl: járványokat, vírusokat, pénzügyi válságokat, atombombákat, rendőrséget, terrort.
Ezt a fejlesztést vették át/ el az Amerikaiak a Németektől és fejlesztették tovább titokban pl: az 51 Körzetben vagy az S4 körzetben.
Mára már a napnál is világosabb, hogy csak azok hisznek az Úrlényekben akik kevés információval rendelkeznek,(nem ismerik a történelmet) nem hinni kell hanem tudni e -téren is. Nem zuhant le soha Földönkívüli csészealja csak emberi csészealjak tesztelések.
Ez ennyire egyszerű. Nincsenek Földönkívüliek ezen a bolygón ez 1000%.
Érdekes az is, hogy régen voltak voltak fotók/ felvételek mára amikor tűéles képeket tudunk készíteni akár melyik telefonnal egy sincs. :) Az egész egy rossz átverésé, másba fektesd az ÉRTÉKES? szabadidődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!