Ma ki fog derülni hogy léteznek-e földönkívüliek?
Ha végigolvadod a cikket akkor a kamu kijelentő-állító cím után az utolsó mondatig úgy fejlődik a történet, hogy az alábbi (most már tagadó) mondat zárja le:
" a NASA tényleg egyre közelebb van ahhoz, hogy rendelkezzen az élet nyomainak megtalálásához szükséges eszközökkel, ám azt, hogy kézzel fogható bizonyítékai lennének a Földön kívüli élet létezéséről, egyáltalán nem bizonyítja semmi."
Origo, 2017. Ne várj többet.
Nagyon úgy néz ki, kérdező, hogy te csak a főcímet olvastad el, a többit már nem.
Vagy csak unatkozol?
ma 10:22
És egy vélemény, ami eleve úgy kezdődik, hogy "szerintem" vajon hogy lehet hazugság? Te amolyan hülye is vagy meg helikopter is egyben? Taníts még minket mester :DDDDDDDDDD
Előbb-utóbb nyilvánosan is ki fog derülni, de hogy ez mikor lesz, erősen kétséges.
Ám ennek csak akkor van jelentősége, ha tényleg akkor nyugodnál meg e kérdést illetően, ha valóban hivatalosan is bejelentenék és kézzel foghatóan is bizonyítanák mindezt.
Igazából lényegtelen a kérdés. A Világegyetem emberi ésszel felfoghatatlan méretű - nagyon enyhén fogalmazva. Végtelen lehetőség kínálkozik, végtelen számú és típusú életforma jelenlétére. Teljesen kizárt, hogy egyedül léteznénk - újra, nagyon enyhén fogalmazva.
"És egy vélemény, ami eleve úgy kezdődik, hogy "szerintem" vajon hogy lehet hazugság?"
Úgy, hogy az általam hülyének tartott egyént így dicsérem: "Szerintem te egy zseni vagy!".
"Úgy, hogy az általam hülyének tartott egyént így dicsérem: "Szerintem te egy zseni vagy!"."
Nos, ebben a példában sem a vélemény a hazugság(vagy igazság), hanem ekkor azt hazudom, hogy ez a véleményem, nem? Próbálj ráérezni a kettő közötti különbségre, esetleg sikerülhet:
1. Azt hazudom, hogy ez a dolog a véleményem rólad.
2. Hazudom azt a dolgot ami a véleményem rólad.(??)
Úgy vélem ebbe igazán kár volt "beleokoskodnod" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!