Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ma ki fog derülni hogy létezne...

Ma ki fog derülni hogy léteznek-e földönkívüliek?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 26. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Már kiderült. A kanadai védelmi miniszter egy TV interjúban elmondta.
2017. jún. 26. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha végigolvadod a cikket akkor a kamu kijelentő-állító cím után az utolsó mondatig úgy fejlődik a történet, hogy az alábbi (most már tagadó) mondat zárja le:

" a NASA tényleg egyre közelebb van ahhoz, hogy rendelkezzen az élet nyomainak megtalálásához szükséges eszközökkel, ám azt, hogy kézzel fogható bizonyítékai lennének a Földön kívüli élet létezéséről, egyáltalán nem bizonyítja semmi."

Origo, 2017. Ne várj többet.

2017. jún. 26. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem is kiderült már, csak a tömegek olyan módon támaszkodnak a vezetőikre, hogy amíg ők nem nyomják rá a pecsétet, hogy "official" addig nem mernek ilyen álláspontra helyezkedni még önmaguk előtt sem nem hogy közösségben például ahol jóój elítélnek, kiröhögnek majd a haverok, a munkatársak stb. Ez valahol érthető is, a hatalom alapvetően biztonságot jelent az embereknek, ehhez az érzethez pedig vakon kell hinniük nekik. Persze vannak olyanok is akik erre nem szorulnak rá és olvasni mernek a sorok között.
2017. jún. 26. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
#3 Igen tudjuk, mindenki hülye csak te vagy helikopter. Mutasd szépen a bizonyítékaidat akkor, vagy ismerd el hogy hazudtál.
2017. jún. 27. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon úgy néz ki, kérdező, hogy te csak a főcímet olvastad el, a többit már nem.

Vagy csak unatkozol?

2017. jún. 27. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

ma 10:22

És egy vélemény, ami eleve úgy kezdődik, hogy "szerintem" vajon hogy lehet hazugság? Te amolyan hülye is vagy meg helikopter is egyben? Taníts még minket mester :DDDDDDDDDD

2017. jún. 27. 10:50
 7/10 thoomas26 ***** válasza:
57%

Előbb-utóbb nyilvánosan is ki fog derülni, de hogy ez mikor lesz, erősen kétséges.

Ám ennek csak akkor van jelentősége, ha tényleg akkor nyugodnál meg e kérdést illetően, ha valóban hivatalosan is bejelentenék és kézzel foghatóan is bizonyítanák mindezt.

Igazából lényegtelen a kérdés. A Világegyetem emberi ésszel felfoghatatlan méretű - nagyon enyhén fogalmazva. Végtelen lehetőség kínálkozik, végtelen számú és típusú életforma jelenlétére. Teljesen kizárt, hogy egyedül léteznénk - újra, nagyon enyhén fogalmazva.

2017. jún. 27. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:

"És egy vélemény, ami eleve úgy kezdődik, hogy "szerintem" vajon hogy lehet hazugság?"

Úgy, hogy az általam hülyének tartott egyént így dicsérem: "Szerintem te egy zseni vagy!".

2017. jún. 27. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
27%

"Úgy, hogy az általam hülyének tartott egyént így dicsérem: "Szerintem te egy zseni vagy!"."

Nos, ebben a példában sem a vélemény a hazugság(vagy igazság), hanem ekkor azt hazudom, hogy ez a véleményem, nem? Próbálj ráérezni a kettő közötti különbségre, esetleg sikerülhet:

1. Azt hazudom, hogy ez a dolog a véleményem rólad.

2. Hazudom azt a dolgot ami a véleményem rólad.(??)

Úgy vélem ebbe igazán kár volt "beleokoskodnod" ;)

2017. jún. 27. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Már rég kiderült...
2017. júl. 26. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!