Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek igaz? Ma olvastam...

Szerintetek igaz? Ma olvastam a népszavában.

Figyelt kérdés
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=298425
2010. máj. 18. 07:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

Angolul nem beszélők kedvéért:

A NASA szoftverhibának nevezte, míg Harwig Hausdorf, egy német tudós szerint földönkívüliek újraprogramozták az űrszonda számítógéprendszerét. Így, vagy úgy, a NASA kijavította a problémát és az űrszonda megint iránytítás alatt áll.

Hűha... az ufók már be is épültek a NASA-ba?!:O

:)

egyébként a 2. válasz

ne nézzetek köcsö*gnek meg szőrszálhasogatónak, de ha 0,1% lenne arra hogy egy bolygón van élet, sztem vagy 1-2 élő bolygót felfedeztünk volna már:) a 0,0000000...1% szerintem valósabb, de énis hiszek abban, hogy a világegyetemben nem vagyunk egyedül, sőt azt sem tartom kizártnak hogy valakik nagyontávolról tudják hogy mi vagyunk, de szerintem biztos hogy még nem jutottak ide:)

2010. aug. 17. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Tehát két dolgot kell tisztán látni az angol forrás segítségével.

1.:A hír már megjelenésekor sem volt aktuális, hiszen

A HIBÁT KIJAVÍTOTTÁK

2.:Nem az USA szerint programozták át, hanem egy

NÉMET UFO-HÍVŐ SZERINT

a GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: nem Moszkvában és nem osztogatnak, hanem Vlagyivosztokban fosztogatnak Moszkvicsokat.

A jó szerkesztők tudván-tudják, hogy a színes hírek között BÁRMI HÜLYESÉGET le lehet írni, csak ÉRDEKES LEGYEN!

2010. aug. 17. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Az egyetlen ésszerű bizonyíték arra, hogy léteznek földönkívűliek, hogy meg se próbálnak velünk, hülye emberekkel kapcoslatba lépni...
2010. aug. 24. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!