Szerintetek igaz? Ma olvastam a népszavában.
sajnos,ez még mindíg 50-50%..
vagy igen,vagy nem..bár azt olvastam,hogy 2032-ben veszik fel először a kapcsolatot..
Mindenesetre örülnék,ha meggondolnák magukat,és előbb jönnének..
ezt is biztosan egy idióta számolta ki!"
Nem..senki nem számolta ki..sok könyvet elolvastam egy úgynevezett korregresszió módszerről,ahol hipnózissal vezetik vissza az embereket az előző ill.jövendő életekbe,és mivel sok bizonyítottan létező (kinyomozott életet) ellenőriztek le,ennél fogva hiszek benne.Volt egy csaj,akinek progressziót(jövendő életbe való visszavezetés,mivel az idő odaátt nem létezik) csináltak,és az volt a beszámolója,hogy 2032-ben leszállnak az idegenek,és egy csomót ugrik a fejlődés nekik köszönhetően..
részletesebben Bruce Goldberg-Előző életek,jövendő életek könyvében olvashattok..engem meggyőzött..
Megint kaptunk egy gyenge hírforrást amin elgondolkozhatunk DE mielőtt ezt ,megtennénk azért odabiggyesztették a végére, hogy: "Az amerikaiak azonban úgy vélik, szoftverprobléma állhat a háttérben."
Nehogy véletlenül higgyünk valamiben...
Aki még nem látta az nézze meg és utána alkosson véleményt. A saját véleményére mindenkinek joga van még akkor is ha az spirituális vagy épp szkeptikus.
Persze, földönkívüliek, jó duma.
Belátni nehezebb lenne, hogy nem windows-zon kéne futniuk a műholdaknak.
NASA called it a software problem while Hartwig Hausdorf, a German academic, speculated aliens had reprogrammed the computer of the spacecraft. Either way NASA has fixed the problem and is now back in control.
ez egy tegnapi hir
a NÉPSZAVA forrása pedig 16.-ai
Szerintem szoftverhiba...Én is hiszek abban, miszerint az egyetlen bizonyíték a földönkívüliek létezésére, hogy nem is próbálnak kapcsolatba lépni az emberekkel...
A Népszava írt már egy-két b*romságot, nem lehet tudni, hogy mi az igaz, és mi a duma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!