Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Azt hiszem láttam egy UFO-t?

2tothanna kérdése:

Azt hiszem láttam egy UFO-t?

Figyelt kérdés

Tegnap este kinéztem az ablakon(olyan helyen lakok, ahol nem él sok ember) és egy zöldes szürke csészealj formájú foltot láttam az égen.Megijedtem és becsuktam az ablakot (az ablak mindig nyikorogva csukódik be). Nagyon kíváncsi voltam, ezért 5 perc múlva végül megint megnéztem. A csészealj a házunk előtt lebegett. Ezt már nem bírtam tovább, lekapcsoltam a villanyt, behúztam a függönyt és befeküdtem az ágyamba, magamra húzva a takarót. Lassan elaludtam, csak reggel fogtam fel teljesen, hogy valószínűleg tényleg UFO-t láttam. Nagyon meg vagyok ijedve , hogy vagy őrült vagyok vagy nagyon szerencsétlen.

Segítsetek!Veletek is volt már ilyen?

2017. máj. 24. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen, ha repült és em tudtad beazonosítani, akkor UFO volt.
2017. máj. 28. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak magad neveben beszelj!

2017. jún. 13. 23:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Okè. Már megtettem. Nem a meggyőzès a cèlom mivel semmit sem szándèkozok eladni. Nekem bőven elèg ha páran elkezdenek a semlegessègből vizsgálódni.
2017. jún. 14. 21:38
 14/14 anonim válasza:
Volt már olyan ismerősöm, aki tolál ugyanilyenekrőp számolt be... Hiszek neked, szerintem ufo volt...
2017. jún. 24. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!