Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Azt hiszem láttam egy UFO-t?

2tothanna kérdése:

Azt hiszem láttam egy UFO-t?

Figyelt kérdés

Tegnap este kinéztem az ablakon(olyan helyen lakok, ahol nem él sok ember) és egy zöldes szürke csészealj formájú foltot láttam az égen.Megijedtem és becsuktam az ablakot (az ablak mindig nyikorogva csukódik be). Nagyon kíváncsi voltam, ezért 5 perc múlva végül megint megnéztem. A csészealj a házunk előtt lebegett. Ezt már nem bírtam tovább, lekapcsoltam a villanyt, behúztam a függönyt és befeküdtem az ágyamba, magamra húzva a takarót. Lassan elaludtam, csak reggel fogtam fel teljesen, hogy valószínűleg tényleg UFO-t láttam. Nagyon meg vagyok ijedve , hogy vagy őrült vagyok vagy nagyon szerencsétlen.

Segítsetek!Veletek is volt már ilyen?

2017. máj. 24. 13:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen nem készítettél képet. Vajon miért?😀
2017. máj. 24. 13:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kèrdező hivatalosan elismert, hogy fingunk sincs, mi van abban a nagy semmiben, ahol porszemkènt kering ez a kerek micsoda. Fingunk sincs mièrt vagyunk ès azt sem tudjuk, mi ez az egèsz. Magyarázatok ezreit találod mindenhol. Elmèleteket amik èvezredente megdöntik egymást. Tippelgetèseket abból a szemszögből ami a már felfedezett dolgokat tartalmazza. Ha elvonatkoztatsz mindettől ès felteszed a kèrdèst egy üres szemszögből teszed fel a kèrdèst, hogy mi ez az egèsz rájösz. Semmit sem tudunk. Jelentèst adtunk magunknak ès a világnak. Tèny, hogy sokasodunk ès mindenki az alapján èl amit hisz magáról ès a világról. Lásd keresztènysèg, Aztèkok,Maják,Tudomány, racionalitás, mitológia. Ezek mind rendelkeztek egy jelennel amikor elfogadták őket valóságnak.
2017. máj. 24. 13:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Vèletlen dupláztam egy sort.
2017. máj. 24. 13:39
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Ha objektum (épített tárgy), repült és számodra ismeretlen volt, akkor az bizony UFO!

Legalábbis részedről.

Akkor pedig pláne, ha az ablakod mindig nyikorogva csukható!

2017. máj. 24. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Sok volt az alkohol aznap ugye? Nem mindenki bírja a piát.
2017. máj. 24. 15:50
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Én hiszek neked. Szerintem is azt hiszed, hogy láttál egy ufót.
2017. máj. 24. 16:32
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Mindenképp ufo volt mert nem tudtad azonosítani a repülő tárgyat. Biztos idegenek vezették de van más lehetőség is. Egy rádióműsorban régen volt hogy a 90-es évek elején amikkor még az emberek többségében azt se tudták mi az a drón két fiatal műszerész épített egyet és azzal szórakoztak hogy bevilágítottak vele ablakokon mert szereltek rá lézerpointert. Ledeket tettek rá körben és éjjel ufónak látszódott. Akkor nagyon megugrott az ufo beszámolók száma.
2017. máj. 24. 21:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak képzelődtem!:)
2017. máj. 25. 13:56
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Én elhiszem neked kedves kérdező hogy ufo-t láttál. Sürgősen vedd fel a kapcsolatot Dr. Pataky Attilával vagy látogasd meg személyesen az Edda-műveket, itt segíthetnek a problémádon.
2017. máj. 26. 08:23
 10/14 anonim ***** válasza:
ezekre az alkalmakra érdemes felkészülni és erős zoommal rendelkező éjszaka látó kamerával
2017. máj. 26. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!