Mi lehetett ez Durham felett? Ufo, helikopter?
https://www.youtube.com/watch?v=oKtTib1lPNs
A haverom ufót mond, de szerintem még lehet helikopter is. Annak szóródhat lefelé a reflektora fénye.
Hát akkor nemtom én csak hasonót láttam .
Éljel olyan fényjátekokat tudtak ezek csinálni 2014-ben az valami gyönyörű volt !
én a múlt héten a feleségemet láttam fényszórásba. három éve meg van halva.
azóta is fütyülök neki, hátha megint előjön.
Nem akarom hülyét csinálni magamból se' belülled ,de probálj meg eleget inni ahoz ,hogy lássad nekem szilveszterkór sikerült e úgy bebaszni ,hogy 8,3 volt van ilyen kis mini dobozunk be kőll fúlyni azt mutatja is !
5% felett elméletileg nem lehet túl élni .
Láttam egy lányt akit Gyögyszemnek ;Gyöngyinek hívnak .
Olyan féhér bőre volt minn a' hó ! Kissé sötét szőke haja ami a' válláiv ért . Egy bő fehér ruha volt rakta egy szalaggal a' derekán megkötve ami majdnem a' földig ért .
A' kezénél és a' csizmájánál megvolt kötve a' kezínél az alkarja feléig oda volt kötve rá a' ruha .
Gyönyürű cián kék szemei voltak ,meg hegyes fogai .
Egy kendő még volt a'nyakában és a' fejín ,de azt levette . Beszéltünk ,de előszőr rám szolt ,hogy ne igyak többet ,mert meghalok én kiborítottam véletlen .
Te jó isten vagy másfél deci pálink ! ...
Úgy tudtunk beszélgetni mint akik régóta ismerik egymást .
Ez után egy-két hónapig mellettem maradt ,ha csak kicsit is bekúrtam . Gyöngyikém ,de hiányzik !
Na mindegy lehet így megint láthatod a' felesígetet .
Többiek !
Amikór az UFO-kat láttam nem ittam inkább amiatt ,hogy én látom őket OK !
Alkoholista sem vagyok nem kurtam be már vagy egy három hete ! Az bizony sok idő ,ha erről beszélünk !
#8 ! Várj mégse !
Lehet ,hogy ag idefenek akarnak manipulálni ! Nem a' felesíged láttad Te ,valamelyik idegent . A' fény a' szürkéknek van fényük ne menj oda ,kerűld el ,de ne is lőj oda ! Menj el onnan . Te UFO vagy más fényt nem láttál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!