Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szállít a helikopter?

Mit szállít a helikopter?

2013. dec. 26. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
cementet...
2013. dec. 26. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy mi ugrik ki a vízbõl szerinted valódi? http://www.youtube.com/watch?rl=yes&v=uEvb3a-iRRU&hl=hu&guid..
2013. dec. 26. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem is tudtam, hogy a raptor tud úszni. Na mindegy. Most hogy így kérded, szerintem egy kicsit messze áll a valóságtól. Mert nincsen olyan végtagja, amivel meg tudná magát hajtani annyira, hogy kiugorjon a vízből. Lehet, hogy van farka, de az nekem is van, mégsem tudok ilyen bukfencet vetni.

Most, hogy megválaszoltam kérdésedet, visszatérhetnünk a helikopterhez? Az, hogy ugyanaz a műsor vizsgálja meg őket, még nem jelenti azt, hogy összefüggésben vannak.

2013. dec. 26. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Járművet.Biztosan meghibásodott, vagy vitték kisérletek alá tenni.
2013. dec. 26. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
1 repülő csészealjat eés este is ez történik csak akkor ki van világítva a csészealj! :-)
2013. dec. 26. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Így van, fényes nappal csészealjat szállítanak. Valóban, mi más lehetne, nem értem hogy juthatott más az eszetekbe.
2013. dec. 26. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan géptörzs, amiről a szállíthatóság érdekében eltávolították a szárnyakat. Általában így szállítják őket közúton, levegőben, vízen.

Nem hiszem, hogy valami paranormális dolog lenne, mivel akkor nem tennék ennyire közszemlére, bár kitudja....

2013. dec. 29. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ugyanazt amit ez a kamion:

http://www.youtube.com/watch?v=406WQNYiZFI

Vagyis az egykori nácik által titokban kifejlesztett korongrepülő is lehet. Tudod, amik a mai napig titokban repkednek minden felé és az emberek azt hiszik róluk hogy földönkívüliek.

2014. febr. 13. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!