Mit szállít a helikopter?
Nem is tudtam, hogy a raptor tud úszni. Na mindegy. Most hogy így kérded, szerintem egy kicsit messze áll a valóságtól. Mert nincsen olyan végtagja, amivel meg tudná magát hajtani annyira, hogy kiugorjon a vízből. Lehet, hogy van farka, de az nekem is van, mégsem tudok ilyen bukfencet vetni.
Most, hogy megválaszoltam kérdésedet, visszatérhetnünk a helikopterhez? Az, hogy ugyanaz a műsor vizsgálja meg őket, még nem jelenti azt, hogy összefüggésben vannak.
Ez egy olyan géptörzs, amiről a szállíthatóság érdekében eltávolították a szárnyakat. Általában így szállítják őket közúton, levegőben, vízen.
Nem hiszem, hogy valami paranormális dolog lenne, mivel akkor nem tennék ennyire közszemlére, bár kitudja....
Lehet hogy ugyanazt amit ez a kamion:
http://www.youtube.com/watch?v=406WQNYiZFI
Vagyis az egykori nácik által titokban kifejlesztett korongrepülő is lehet. Tudod, amik a mai napig titokban repkednek minden felé és az emberek azt hiszik róluk hogy földönkívüliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!