Van olyan embert akit "elraboltak az ufok" vagy csak kamu szöveg az összes?
Lehetséges, hogy vannak Ufók. De ha vannak is, nem hinném, hogy azzal töltik a szabadidejüket, hogy embereket rabolgatnak. Azt se hinném - konkrétan - hogy fejlettebbek nálunk.
Nincs: bizonyíték
Van: hiányzó lánszem
(hú, de titokzatos, és logikus vagyok!) :)
sfjnsgjndsopgséruthiwruthip
iruuthipruthpiruthpirhtiprh
isruthisrutjhporhjtprjtpjrp
sojsojgosjgojsogjsojgojgjs
UFO az űrből :)
de fétretéve a viccet, én halodtam már hasonló esetről. A háziorvosunk, aki nagyon közvetlen, barátságos, jóban vagyunk vele, elmesélet, hogy többször is találkozott az ufókkal. Azt is elmondta, hogy kapott tőlle bizonyos képességet. Mikor tesóm volt nála legelősször, mint orvoshoz ment, mert akkor lett nagykorú tesóm és őt választotta háziorvosának, a doki fejből megmondta neki a taj számát. Tudod ha másik orvost választasz, akkor ott be kell regisztrálnod. Na ezen nagyon meglepődtünk.
És hogy az UFOS találkozásból mi igaz? Hát...én erre csak annyit mondok, hogy nem kizárt, hogy léteznek, mert a Világegyetem végtelen nagy, azt se tudjuk biztosan, rajtunk kívűl van-e élet más bolgyón, de én csak a saját szememnek hiszek. Ha egyszer látok egy UFOT, akkor valóban elhiszem, így csak találgatni tudok.
elmondanám hogy van élet a földön kivül :D , amiröl tudomsa van a kormánynak és a plejádoknak az ugy kb: 200000 faj
amikben vanak jók és rosszak is, a föld mögöt háboruk dulnak , ezért nincs kapcsolat a földel , másrészröl ezért sincs ufo kb 7000 éve a földön azelöt volt. A középkorban meg átírták a könyveket hogy az ufokat eltitkolják, az egyház írta át öket mielöt valaki megkérdezné. Az egyház a középkorban minden gépet, és természetfeleti golgokat eltulajdonitott amit napjainkban a vatikán Nagykönyvtáraiban öriznek. Ott meglehetne találni a középkor történelmét és a Ufokal való kapcsolat felvételt csak az a baj, hogy oda alig pár ember mehet be, és nagyon védve van , még az oxigént is kiszivagyuzák hogy a könyveknek ne legyen baja meg ilyenek. Még pár év és több ezer hajó érkezik a földre ne ilyegyetek meg tölük ha pozitiv jeleket kültök nem eshet bajotok, de lesznek köztük hamis ufok akik gonoszak , azokat csak akkor tudod megkülönbözettni ha a sprituális képeségeiteket fejlsztittek . Na részemröl befejeztem.
19:48
Jó a fantáziád, nem gondolkoztál azon, hogy gyerekeknek írj mesekönyveket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!