Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van olyan embert akit "elrabol...

Van olyan embert akit "elraboltak az ufok" vagy csak kamu szöveg az összes?

Figyelt kérdés
esetleg saját tapasztalat ezzel kapcsolatban
2010. máj. 9. 11:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Az a különbség, hogy alvásparalízis esetében csak egyhelyben fekszel. Ha tényleg elrabolnak, akkor bemásznak a kéményen, és ELMOZDULSZ.
2010. máj. 9. 21:17
 12/27 anonim válasza:
100%

Lehetséges, hogy vannak Ufók. De ha vannak is, nem hinném, hogy azzal töltik a szabadidejüket, hogy embereket rabolgatnak. Azt se hinném - konkrétan - hogy fejlettebbek nálunk.

Nincs: bizonyíték

Van: hiányzó lánszem

(hú, de titokzatos, és logikus vagyok!) :)

2010. máj. 10. 17:37
 13/27 anonim ***** válasza:
69%
nemtom mit szívtatok de adjatok nekemis ! énis akarok ien élményeket !
2010. máj. 15. 15:09
 14/27 anonim ***** válasza:
63%

sfjnsgjndsopgséruthiwruthip

iruuthipruthpiruthpirhtiprh

isruthisrutjhporhjtprjtpjrp

sojsojgosjgojsogjsojgojgjs

UFO az űrből :)

de fétretéve a viccet, én halodtam már hasonló esetről. A háziorvosunk, aki nagyon közvetlen, barátságos, jóban vagyunk vele, elmesélet, hogy többször is találkozott az ufókkal. Azt is elmondta, hogy kapott tőlle bizonyos képességet. Mikor tesóm volt nála legelősször, mint orvoshoz ment, mert akkor lett nagykorú tesóm és őt választotta háziorvosának, a doki fejből megmondta neki a taj számát. Tudod ha másik orvost választasz, akkor ott be kell regisztrálnod. Na ezen nagyon meglepődtünk.

És hogy az UFOS találkozásból mi igaz? Hát...én erre csak annyit mondok, hogy nem kizárt, hogy léteznek, mert a Világegyetem végtelen nagy, azt se tudjuk biztosan, rajtunk kívűl van-e élet más bolgyón, de én csak a saját szememnek hiszek. Ha egyszer látok egy UFOT, akkor valóban elhiszem, így csak találgatni tudok.

2010. máj. 17. 10:19
 15/27 anonim ***** válasza:
63%

elmondanám hogy van élet a földön kivül :D , amiröl tudomsa van a kormánynak és a plejádoknak az ugy kb: 200000 faj

amikben vanak jók és rosszak is, a föld mögöt háboruk dulnak , ezért nincs kapcsolat a földel , másrészröl ezért sincs ufo kb 7000 éve a földön azelöt volt. A középkorban meg átírták a könyveket hogy az ufokat eltitkolják, az egyház írta át öket mielöt valaki megkérdezné. Az egyház a középkorban minden gépet, és természetfeleti golgokat eltulajdonitott amit napjainkban a vatikán Nagykönyvtáraiban öriznek. Ott meglehetne találni a középkor történelmét és a Ufokal való kapcsolat felvételt csak az a baj, hogy oda alig pár ember mehet be, és nagyon védve van , még az oxigént is kiszivagyuzák hogy a könyveknek ne legyen baja meg ilyenek. Még pár év és több ezer hajó érkezik a földre ne ilyegyetek meg tölük ha pozitiv jeleket kültök nem eshet bajotok, de lesznek köztük hamis ufok akik gonoszak , azokat csak akkor tudod megkülönbözettni ha a sprituális képeségeiteket fejlsztittek . Na részemröl befejeztem.

2010. máj. 18. 19:48
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
egyébként abba kéne hagyni a drogokat, és másnaposan nem kéne képzelödni :D
2010. máj. 18. 19:51
 17/27 anonim válasza:
79%
Hát én aztánn tényleg nem tudnék az ufo-s részhez hozzászóllni, viszont ilyen alvásmicsodám már nekem is volt. Úgy éreztem hogy nem kapok levegőt, nem tudok mozdulni. De aztán egy nagy erőt véve magamon, fölültem az ágyon, és mikor fölébredtem,ugyanabban az üléshelyzetben voltam mint az "álmomban", és nem tudtam eldönteni, hogy mi is volt ez. De, én nem gondoltam ilyesmire, hogy ufo, meg szellem.
2010. máj. 19. 10:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Old Hag Szindróma.
2010. máj. 26. 19:38
 19/27 anonim ***** válasza:

19:48

Jó a fantáziád, nem gondolkoztál azon, hogy gyerekeknek írj mesekönyveket?

2010. máj. 27. 14:41
 20/27 anonim válasza:
85%
Alvásparalízisem nekem is volt már. Tapasztalás: félig ébren félg álomban (a szemem nyitva volt) azt éreztem, hogy húznak le az ágyról. Valójában a testem nem mozdult. A szoba sarkában fényességet láttam. Nagyon beparáztam, nem mertem megfigyelni mi is van ott valójában. Amikor eltűnt a fény,és magamhoz tértem szétnéztem a szobában. Nem találtam semmit, még az erkélyajtón is kinéztem hátha meglátom az idegenek űrhajóját. Semmi. Utána olvastam az alvásparalízisről. Hmmmm pedig tök élethű volt az egész.
2010. jún. 5. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!