Van olyan embert akit "elraboltak az ufok" vagy csak kamu szöveg az összes?
én eddig azt hittem,aztán azt mondták az okosok,hogy alvásparalízis..Pedig reggel még sírtam is,és a szobát is átrendeztem,hogy ne emlékezzek arra ami történt..Magát az ufonautát nem láttam,de nem bírtam mozdulni,nyitva volt a szemem,és a falon narancssárga fény világította nyakamba dobogott a szívem,és elkezdett folyni a könnyem,mikor valami lehúzta a paplant rólam,majd a bokámat valami fura erő,mint a mágnes,elragadta,és húzott le az ágyról.Amikor az ágy feléhez értem,elájultam,és reggel tértem magamhoz sírva.
Azt mondják alvásparalízis,de én tökre ébren voltam,mint ahogy most itt ülök!Vajon ha valakit tényleg elvisznek,arra is ráfogják az alvásparalízisüket?Egyáltalán hogy lehet megkülönböztetni a kettőt?
12:13
ezt én tökéletesen értem,elfogadom,de az lenne a kérdés,hogy mivel lehet megkülönböztetni azt,hogy tényleges elrablás van,vagy alvásparalízis?Mi az,ami már durva egy alvásparalízisnek,pl sokáig tart,vagyis mi a különbség egy valós elrablás és egy átélt alvásparalízis között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!