Talán UFO volt?
Tegnap délután olyan 3 óra körül sétáltunk a barátnőmmel.
Ahogy mentünk egy nagy hangot hallottam és egy fénypontot meg egy kicsi fénycsóvát.... Talán ők lehettek?
Mi az ,hogy hülyésdedek nagyon is komolyan veszem csak közben piálok is közben ,mert jön az invázió és minden rajtam áll !
Én meg cselekvés képtelen vagyok !!!
Lehet ,hogy a' többinél igen ,de normális UFO ,Agykontroll ,Természetfeletti lények , Mágia ,kategóriákban most ,már igyekszek az embereket az invázióra való felkészülésre sarkalni !
Az idegenek ellen semmit nem ersz fegyverrel, a puszta elmejukkel le tudnak benitani, vagy az agyhartya hullamaikkal (mar ha nincs agyhartya gyulladasuk) at tudjak venni az uralmat a tested felett!
Kerdezo amit te lattal valoszinuleg egy B tipusu reptilian csapatszallito volt, ami az utanpotlast hozza a Foldre, szoval rad nem jelent veszelyt. Azert probald meg a karmikus hullamaidat nem rezegtetni mert azt is erzekelhetik!
Tudom ,de csak jobb ha van karabésvom és pisztolyom .
Eddig nem vittek el pedig közvetlen közelemből vittek el személyeket .
Name csak nem golyó állóak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!