Nagyon kevés kérdés van USO észlelésekről. Vagy talán nincs is. Tid tudtok ilyenekről?
Régebben olvastam néhány cikket ezekről, de sokkal több az ufós sztori.
Figyelem! Szigorúan tárgyakról (Unidentified Sea Objects) beszélek nem lényekről
Szerintem Magyarorszagon az "igazi" UFO eszleles, amit tenyleg nem lehet megmagyarazni, nagyon ritka. Kulfoldi tortenetek ellenben vannak dogivel, a leghiresebb talan a roswelli eset.
Egyebkent par eve a Discoveryn ment egy "Valodi x-aktak" cimu sorozat. Csupa megmagyarazhatatlan, szerintem nagyon erdekes dolgokat mutattak benne (Djatlov-incidens, spontan emberi ongyulladas, allatcsonkitasok stb), foldonkivuliek is szoba kerultek, meghozza eleg kemeny sztorik kapcsan. Ha gondolod, nezz bele, neten is fent van.
Ilyen kérdést én is kiírtam régen. Igen, valóban sokkal több az ufo-s, de azért ilyen történetek, megfigyelések is vannak szép számmal.
Hozzá kell tenni, hogy ezekből a tárgyakból egyes esetekben ufo-k lettek, mert a megfigyelések egy része arról szólt, hogy egyszer csak kiemelkedtek a vízből, és felszálltak, tehát innentől kezdve már ufo-ként viselkedtek.
Határtetőn aztán rengeteg ufó észlelés van .
Vagy ahogy azt te írod uso észlelés .
Minden esetre Laci volt az első... ,igaz már nem él.
Keress rá; Határtetői ufó legenda
Van pedig bőven!
A tengeralattjárók szonár-felderítői tudnának róla mesélni és igazat mondani sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!