Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Usó észlelésekről itt sehol...

Usó észlelésekről itt sehol nem lehet olvasni. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Még nagyobb titok van körülötte, mint az ufók körül?
2013. júl. 11. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Én amikor Mohácson voltam az usójáráson, akkor sok usót láttam. Kár hogy nem tudom hogy mi az :)
2013. júl. 11. 14:52
 2/13 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces, de akkor minek írsz?

unidentified sea objects, unidentified submerge objects

2013. júl. 11. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Én még nem voltam usójáráson, de szerintem azok a maszkos, vihogó emberkék lehetnek azok.
2013. júl. 11. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:

UFÓ = azonosítatlan REPÜLŐ tárgy (mármint a levegőben)

USÓ = azonosítatlan TENGERFENÉKRŐL felszálló tárgy.

Állítólag a Bermuda-háromszögnél van egy "lejáróju", a Japán-szigeteknél van valami "Ördöglyuk" és a Déli-Sark jege alól is "szoktak látni" ilyen-fajta jelenségeket. Állítólag.

2013. júl. 11. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
* "lejáróju" = "lejárójuk"
2013. júl. 11. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
2013. júl. 11. 16:24
 7/13 anonim ***** válasza:
nincs a körül titok csak nem ismerik az emberek.;)
2013. júl. 11. 19:29
 8/13 anonim ***** válasza:

azért ez a link elég durva, főleg h teljesen valóságosnak tűnik :O

de szerintem az is, csak valójában sima hadászati robotjárművekkel kísérletezett a hadsereg, és a helikopterből irányították őket. azért is lehet találkozni velük Japán meg az USA által megfigyelt területeken, mert csak nekik van ilyen fejlett technikájuk, de persze ilyenekkel máshol is kísérletezhetnek.

2013. júl. 11. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Páran láttak már olyan embert, akiknek a harmadik szomszédja hallott olyanról, aki messziről megpillantott egy uso-t. De az sem az volt. Legfeljebb ilyen, hírérték nélküli hírek kerinenek róluk. Ezen nincs mit nagydodra verni.
2013. júl. 12. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Erről a videorol, amit belinkeltél, van valami részletesebb leírás, hogy mit is láthattak a halászok? Vagy valami egyéb dolog róla, mert valóságosnak tűnik, de a neten semmit sem lehet találni a videon kívül erről.
2013. júl. 12. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!