Ufoknak van alcazó technikaja?
Hát ha itt vannak, akkor k#va jól álcázzák magukat.
#2 Időpont ma 13:57
Ledtábla van az ürhajó alján? Fejlett faj! Azt a technológiát már mi is ismerjük. Úgy hívják, hogy tv. Nagyobb alakban is hasznljuk például a koncerteken, a színpad mögött. Azt úgy hívják, hogy ledfal.
Hogyne lenne!
Emiatt látják olyan kevesen és emiatt készülnek olyan pocsék képek róluk!
Ha világít az UFO, az komoly üzemzavar...
Nappalra pedig állítólag képesek ilyen felhőformációk létrehozására amiben nyugodtan tartózkodhat egy anyahajó, a kisebb gombóc formákban pedig a csészealjak:
Habár a szakemberek szerint ilyesmi felhők simán képződhetnek természetes módon is, csak véletlen, hogy ennyire szabályosak.
853 éve álcázzuk magunkat.Azelőtt nem
Kellett, mert azt hittétek Istenek vagyunk.Most a táplálékotokkal megyünk belétek,és már nincs isszemélyiségetek,már késő..pá....p
Ritkán álcázzák magukat, én is láttam ilyet. Érdekes volt és roppant fura a jármű fénye, mozgása.
Inkább a jelenésükkor álcázzák magukat szerintem amikor elvegyülnek közöttünk. De a szaguk, fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!