Akinek Rh negatív vércsoportja van, lehetségos, hogy valójában UFÓ?
Egy amerikai kutatás szerint összefüggés lehet az Rh negatív vércsoport és a 35 ezer évvel ezelőtt létező ősi idegenek között
Közismert, miszerint az emberiség mintegy 15%-át, azaz nagyjából 1 milliárd főnek Rh negatív vérrel élnek és ez azt jelenti, hogy extra csigolyánk van. Sokkal magasabb az intelligencia-hányadosumk és alacsonyabb a testhőmérsékletük
Én is Rh- vagyok és már gyermekkorom óta érzem ennek a hatását : sokkal értelmesebb vagyok, mint más. Analitikusabban gondolkodok, többet látok, míg mások csak néznek. Úgy érzem máshonnak származok, nem ez az én helyem. Egy kifinumultabb, arisztokratikusabb társadalom tagja vagyok és nem értem, hogy kerülhettem ide. Az ufológia, fizika, telepátia, parajelenségek amióta az esezemet tudom érdekelt.
Ha veled is ez a helyzet, lehet te is idegen vagy?
RH- és 135 fölötti IQ.
Ezek szerint gyíkember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!