AB pozitiv és A negativ a szülők vércsoportja, akkor a babának nemlehet bajja?
Nemtudom hogyis fogalmazzam meg a kérdést,lényeg hogy 12hetesen csinálják a szűrővizsgálatot,vércsoport,titra stb meghatározás..de nekem jól elkeverték a papirom,19hetes ultrahangra megyek már holnap és nincsmeg,szóval ma vetettem le újra a vért hogy megcsinálják de 2hét igyis az eredményig.
Ilyen vércsoportok mellett nemlehet bajja a babának?
Első baba,igy mindentől féltem sajnos mivel volt egy vetélésem már.
Ha kaptál akkor a zárójelentésben benne van, ha nem akkor a baba vércsoport vizsgálata van ott, hogy negatív és ezért nem kaptál.
Gond egyébként "csak" akkor van ha az előző baba pozitív volt és nem kaptál anti-D t és most is pozitív a baba, mert akkor a szervezeted termeli az ellenanyagot ellene. A picinél vérszegénységet, sárgaságot, súlyos esetben szív- májbetegséget okozhat, DE ha figyelemmel kísérik a terhességedet ezeket ki tudják védeni, ill. Tudnak rá készülni szülésnél, persze nehezebb mintha be lenne adva az anti D.
Sajnos.sehol nemirjak h ilyet kaptam volna.
Tavaly kaptam rutascorbint,doxycylint,dormicumot.
Ennyi van leirva a zarojelentesbe meg hogy.7hetes volt a magzat.
Hmm ma voltam19hetes uhn minden rendben volt,remelem nemlessz rossz a vereredmenyem akkor. Mert en A pozitiv apa ab negativ.
Esmegcsak nekem karos szenvedelyem sincs pl kave v cigi:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!