Ezek a fények mitől nem bizonyítékok az embernek? Ilyet már nagyon sok ember látott
hogy a vaksötétben valaki lóbál egy pl. zseblámpát?
vagy valami világító végű akármit?
szerinted ezen a full kromfekete képen hogyan határozza meg bárki a távolságot, hogy az égbolt horizontján vagy 10 méterre szórakozik valaki?
ne már...
azt nézted amit mondtam?
Oké, akkor azt mondom, hogy már láttam ilyet többször is és nem én vagyok az egyetlen, nyilván nem hiszed el, mert olyan vagy, de tegyük fel így volt, ez esetben mit gondolsz?(Hogy ha a videón szereplő fény, tényleg egy "furán mozgó csillag volt")
most csak azért írok, mert az én kérdésem, amúgy leszarnám,
kíváncsi lennék, mennyi időt szántatok arra, hogy bármikor is utána nézzetek a témának, vagy csak itt a gyakorin élitek ki magatokat
3-mas, oké, van 2 szemem, 2 fülem, 1 orrom, 1 szájam és van, hogy felnézek az égre és olyan sebességű fényt látok, olyan irányokban mozogni amire nincsen emberileg felfogható magyarázat
igaz, 22 éves koromban 2szer láttam már, ilyet annak ellenére, hogy kb 4-5 órát töltöttem egész életemben az ég folyamatos nézésével
Próbálj egy hétköznapi kamerával, csillagokat videózni?
egy 1 millió Ft-os kamera talán képes lenne rá, úgy, hogy visszaadja azt amit látsz
5ös, a drón az tudtommal nem tud olyan tempóban, olyan mozdulatokat tenni ami különös lenne
Egyébként nem állítom, hogy a videó bizonyíték most így utólag nézve, csak referenciaként mondom, hogy ugyan ilyesféle mozgást láttam nem egyszer, ami egyértelmű nem drón volt és nem is repülő, ha érdekelne ti is láthatnátok, ha időt szentelnétek rá
De tényleg, érdekelne, hogy bármelyikőtök is mennyi időt szánt a dolgok utána járásának a témában?
Én pl. nagyon sokat foglalkozom ezzel a témával, hiszek is sok mindenben, de ezen a videón nincs se alien, se égbolt. Az, hogy a vaksötétben kilométerekre lóbálnak egy zseblámpát, semmire nem bizonyíték, csak arra, hogy 2000 embert sikerült rávenni, hogy rákattintson egy kamu videóra.
Szellemeket, démonokat is nagyon sok ember látott már, mégis azt mondják a többiek, hogy kitaláció, és lehetetlen.
Amint lesz egy olyan bizonyíték, ami valóban bizonyítja valaminek a létezését, pl. leszáll egy űrhajó az Északi-sarkon, esetleg kirajzolódik az égen szivárványszínű csillagokból egy alakzat, ne aggódj, minden szkeptikus igazad fog adni az ufó hívőknek, de addig is vegyél egy nagy levegőt, és ne túráztasd magad azon, hogy miért nem hiszi el senki, hogy a kamu videókon igazi űrlények vannak.
"itt a gyakorin élitek ki magatokat"
Mindenki vigyázzon mert megsértettük a Kérdező érzéseit azzal hogy nem értünk egyet! Valaki hívja a bólogató szakaszt!
"olyan sebességű fényt látok, olyan irányokban mozogni amire nincsen emberileg felfogható magyarázat"
Elfelejtetted hozzátenni hogy csak szerinted. A személyes kétely érvelési hiba, attól nem lesz valós mert Te úgy gondolod hogy megmagyarázhatatlan. Azon kívül ha valamit nem tudunk megmagyarázni az azt jelenti hogy nem tudjuk, nem azt hogy az ufók, Jézus vagy a Superman volt, attól függően hogy az illető melyiket favorizálja. Tudom lelombozó.
"érdekelne, hogy bármelyikőtök is mennyi időt szánt a dolgok utána járásának a témában?"
Annyit nem hogy azt képzeljem hogy idegenek lámpázgatnak videókon, mert különben szembe kellene néznem azzal hogy elcsesztem egy csomó időt feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!