Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezek a fények mitől nem...

Ezek a fények mitől nem bizonyítékok az embernek? Ilyet már nagyon sok ember látott

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=WoY0j-B7Pvk

8:29-nél van egy érdekes

2016. szept. 14. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

hogy a vaksötétben valaki lóbál egy pl. zseblámpát?

vagy valami világító végű akármit?

szerinted ezen a full kromfekete képen hogyan határozza meg bárki a távolságot, hogy az égbolt horizontján vagy 10 méterre szórakozik valaki?

ne már...

2016. szept. 14. 21:55
 2/11 A kérdező kommentje:

azt nézted amit mondtam?

Oké, akkor azt mondom, hogy már láttam ilyet többször is és nem én vagyok az egyetlen, nyilván nem hiszed el, mert olyan vagy, de tegyük fel így volt, ez esetben mit gondolsz?(Hogy ha a videón szereplő fény, tényleg egy "furán mozgó csillag volt")

2016. szept. 14. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Élénk a fantáziád kérdező. A bizonyíték azt jelenti hogy egy olyan tény ami egy állítást igazol. Egy imbolygó fény a teljes sötétségben nem bizonyít semmit mert csak annyi biztos hogy vmi fény ott imbolyog. Ráadásul ez tisztára úgy néz ki mintha valaki egy lámpát lóbálna és a felvételt még jó sötétre is vették nehogy kivehető legyen bármi is.
2016. szept. 14. 22:25
 4/11 anonim ***** válasza:
menj már a hülyeségeiddel
2016. szept. 14. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Én is láttam, sőt színes fényeket is. Jót lehet játszani éjjel a drónokkal.
2016. szept. 14. 22:27
 6/11 A kérdező kommentje:

most csak azért írok, mert az én kérdésem, amúgy leszarnám,

kíváncsi lennék, mennyi időt szántatok arra, hogy bármikor is utána nézzetek a témának, vagy csak itt a gyakorin élitek ki magatokat

3-mas, oké, van 2 szemem, 2 fülem, 1 orrom, 1 szájam és van, hogy felnézek az égre és olyan sebességű fényt látok, olyan irányokban mozogni amire nincsen emberileg felfogható magyarázat

igaz, 22 éves koromban 2szer láttam már, ilyet annak ellenére, hogy kb 4-5 órát töltöttem egész életemben az ég folyamatos nézésével

Próbálj egy hétköznapi kamerával, csillagokat videózni?

egy 1 millió Ft-os kamera talán képes lenne rá, úgy, hogy visszaadja azt amit látsz

5ös, a drón az tudtommal nem tud olyan tempóban, olyan mozdulatokat tenni ami különös lenne

Egyébként nem állítom, hogy a videó bizonyíték most így utólag nézve, csak referenciaként mondom, hogy ugyan ilyesféle mozgást láttam nem egyszer, ami egyértelmű nem drón volt és nem is repülő, ha érdekelne ti is láthatnátok, ha időt szentelnétek rá

De tényleg, érdekelne, hogy bármelyikőtök is mennyi időt szánt a dolgok utána járásának a témában?

2016. szept. 14. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

Én pl. nagyon sokat foglalkozom ezzel a témával, hiszek is sok mindenben, de ezen a videón nincs se alien, se égbolt. Az, hogy a vaksötétben kilométerekre lóbálnak egy zseblámpát, semmire nem bizonyíték, csak arra, hogy 2000 embert sikerült rávenni, hogy rákattintson egy kamu videóra.

Szellemeket, démonokat is nagyon sok ember látott már, mégis azt mondják a többiek, hogy kitaláció, és lehetetlen.

Amint lesz egy olyan bizonyíték, ami valóban bizonyítja valaminek a létezését, pl. leszáll egy űrhajó az Északi-sarkon, esetleg kirajzolódik az égen szivárványszínű csillagokból egy alakzat, ne aggódj, minden szkeptikus igazad fog adni az ufó hívőknek, de addig is vegyél egy nagy levegőt, és ne túráztasd magad azon, hogy miért nem hiszi el senki, hogy a kamu videókon igazi űrlények vannak.

2016. szept. 14. 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

"itt a gyakorin élitek ki magatokat"

Mindenki vigyázzon mert megsértettük a Kérdező érzéseit azzal hogy nem értünk egyet! Valaki hívja a bólogató szakaszt!

"olyan sebességű fényt látok, olyan irányokban mozogni amire nincsen emberileg felfogható magyarázat"

Elfelejtetted hozzátenni hogy csak szerinted. A személyes kétely érvelési hiba, attól nem lesz valós mert Te úgy gondolod hogy megmagyarázhatatlan. Azon kívül ha valamit nem tudunk megmagyarázni az azt jelenti hogy nem tudjuk, nem azt hogy az ufók, Jézus vagy a Superman volt, attól függően hogy az illető melyiket favorizálja. Tudom lelombozó.

"érdekelne, hogy bármelyikőtök is mennyi időt szánt a dolgok utána járásának a témában?"

Annyit nem hogy azt képzeljem hogy idegenek lámpázgatnak videókon, mert különben szembe kellene néznem azzal hogy elcsesztem egy csomó időt feleslegesen.

2016. szept. 15. 07:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Több órányi filmet tudnék közzé tenni, amelyen sok-sok ufó fedezhető fel. És sok-sok ember látta, s látja minden nap. És te is. Tudom.
2016. szept. 16. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nem kamu,én is láttam ilyeneket. Több fajtájuk van. Te konkrétan milyen élethelyzetben láttad őket? Elég közel is tudnak jönni az emberhez, mozgásukról számomra intelligens lényeknek mondható. Én olyan 12-14évesen találkoztam velük kb 1-2méteres távolságból ablakon keresztül. Majd máskor is. Ahogy anno tapasztaltam egyfajta pszichés ráhangolódással magadhoz tudod őket hívni,ez kb 20-30perc koncentrálás,hit,mögöttes szándék nélküli tiszta vágy. :) Nem tudom mik ezek, hogy UFO? Akár,de lehet csupán egy hivatalosan fel nem fedezett Földi életforma.
2017. jan. 8. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.