Hol tudnék olyanokkal levelezni, akinek volt már eltérítéses élménye/földönkívüli elrablásos sztorija? Van erre külön fórum?
Trollok kérem ne írjanak, a Pataki Attilás poént előre lelövöm. Mindenféle (igaz) történet érdekel, UFO észlelőstől, a földönkívüliek által elrablásostól minden.
Szkeptikusok kérem ne itt vitassák meg a földönkívüliek létét/nem létét.
A hozzáállásodból úgy tűnik, hogy csak azt a választ fogadod el, ami egybevág az elképzeléseiddel. Mindenki más troll.
"Mindenféle (igaz) történet érdekel, UFO észlelőstől, a földönkívüliek által elrablásostól minden."
Nincsen ilyen igaz történetek.
volt itt egy ember gyakorin, patkánykirály néven, valahogy feldühítette 404-et, találkoztak és utána egészen más véleménye volt az egész témáról, írta, hogy olyat mutatott neki, hogy az valami gyönyörű volt
volt egy csaj aki írt 404nek, még a legelején, ő elment hozzá, elmesélte mi volt, mondta neki, hogy mi a kövi lépés blabla..
azt mikor írtam neki, írtam vagy 4 levelet, nem válaszolt
az a gond, hogy ők, akik kapcsolatban álltak vele mind valami miatt törlik a gyakoris elérhetőségüket
de azt mondjuk én furcsállom, hogy most nincs egy ilyen kétségbeesett ember itt a gyakorin, rimánkodva arról, hogy őt elrabolták, mióta nincs 404(már kb 3-4 éve)..
Nekem ez az egész elrablás téma, itt kezdődött, fura volt, de mégis olyan hihető, azóta 404 és saját élményeim által teljesen meg vagyok győződve, hogy a jelenség létezik, de a bizonyíték, hiánya, vagy legalább az, hogy nyíltan beszélj érdeklődő emberekkel, az nagyon zavaró :\
bocs a kisregényért :D
"az a gond, hogy ők, akik kapcsolatban álltak vele mind valami miatt törlik a gyakoris elérhetőségüket"
Ezt hogy érted? Van ötleted, hogy mi az oka? Patkánykirályon és a lányon kívül tudsz ilyen emberről, aki szintén törölte magát? A lány nem írt semmit a találkozóról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!