Pataky Attilát hozzák-viszik az ufók. Miért nem leplezi le nyilvánosan a közénk beférkőzött földönkívülieket, ha ilyen tájékozott?
Pataky Attila azt nyilatkozta , hogy az UFO és a földönkívüli között óriási különbség van. Az UFO egy repülésre alkalmas " tárgy".
Az földönkívüli egy lény, aki közöttünk jár.
Az én véleményem az, hogy Patakynak ez a hite kb. Olyan mint az egyháznak Isten. Az egyház szentül hiszi, hogy Isten létezik. Pataky szentűl hiszi, hogy a földönkívűliek léteznek.
De Pataky Hisz Istenben is.
De ha létezik Isten, akkor Ő teremtette a földönkívűli lényeket is. Mert önmaguktól ők sem tudtak csak úgy létrejönni. Mert ugyebár mindent Isten teremtett.
Mert ahhoz még túl hülyék az emberek, hogy higyjenek ufók létezésében.
Láthatod, Patakyt nézik hülyének, mert beszél ufókról.
> A szkpeptikusok rosszabbak.
Jaja, a csúnya szpepsikuskák állandóan leszólják érvekkel a hitünket, amit maga a Fény Küldöttei (vagy kinek mi) üzentek nekünk a csakráinkon át. Be kéne őket tiltani!
Én az Edda dalain nöttem fel,úgyhogy ti bármit is mondjatok róla én tisztelem azt az embert még akkor is ha azt mondaná,hogy a mennyben járt.
A szkeptikusokat meg úgysem tudja meggyőzni semmi, ezért szkeptikusok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!