Pataky Attila a földönkívüli politikus sok dolgot elárult a földönkívüliekről. Ezen belül beszélt a pécsi anomáliáról, és a Miamiban történt plejádi zaklatás eseményeiről is beszámolt. Mit nem mondott még el?
Pataky is egy ember, akinek megvan a maga hitvallása, véleménye a világról mint bárki másnak és őt azért lehet támadni , mert közszereplő.
Hidd el sok más embernek is megvan a maga fura beütéses gondolkodása, véleménye, de mivel azok nem jutnak el hozzád és az emberek többségéhez így ezek az emberek támadhatatlanok maranak.
Ha egy ismert ember felvállalja a gondolatait a médiákon keresztül akkor máris milliók nevetik ki a gondolkodása miatt. Pataky is így járt. Lásd Kovács Ákost a nőkröl. kimondta amit gondolt és már kapott is a fejére. Ilyen az ember.
Én pont ezért nem osztom meg a gondolataimat az ismeröseimmel, munkahelyen mert tudom milyenek az emberek.
Támadnak ha más a véleményed.
Ezért azt a taktikát választottam, hogy igazat adok másoknak még ha nem is értek velük egyet.
Minek vitatkozzak velük?
Okos enged, szamár szenved.
1:
Nem, Patakin elhatalmosodott az elmebaj, nem nevetni kellene rajta, hanem kezelni. Volt és van hitvallása, de ennek semmi köze azokhoz a dolgokhoz, amiket mostanában beképzel.
4
Legyen igazad. Ha te így gondolod akkor úgy is van.
Szerintem meg a Balaton koszos és egészségtelen benne fürödni,de ezt mások másképp látják. Ez is egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!