Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » SOS! UFÓ, Szellem, vagy mi?...

SOS! UFÓ, Szellem, vagy mi? Durva.

Figyelt kérdés
Most éjjel is történt egy fúrcsa dolog nálunk, de nem tudom, lehet csupán alvásparalízis volt, sőt.De azért nagyon megijedtem. Szóval éjjel felébredtem, wc-re kellett mennem nagyon mert lefekvés előtt dinnyét ettem :) Háton feküdtem és mikor így van máskor is szétnézek félig kinyitott szemmel míg megfordulok s eldöntöm hogy kimegyek e vagy reggelig kibírom. Nem tudtam mennyi lehet az idő, olyan hajnal 3 ra tippeltem. Erre mikor úgy félig kinyitottam a szemem olyat láttam hogy egyből észhez tértem. Az szobaajtóbol 3 fénysugár kúszott el az ajtóval szemben lévő fotelig. A fénysugarak görbék voltak, olyan hagyma szerű formát alkottak mintha egy hagyma kontúrját alkották volna. Éles, fények voltak és mindhárom különböző színű. Kék, piros, zöld. Mikor felnéztem, s úgymond észrevettem lassan a forrásából visszakúsztak a fénnyalábok. Valamiért az az érzés volt bennem hogy most nem nálunk vannak hanem mamámnál így nincs félni valóm, tudom butaság... Mire eltűnt a fény tudatosult bennem hogy ezt most tényleg láttam ez megtörtént, s utána már csak rettegni tudtam hogy most idejön majd valami nemtudom.Féltem, a szívem úgy vert mint soha. Nem láttam semmit a sötétben már, de nem is mertem a telefon fényét sem felkapcsolni. Olyan 15-20 perc múlva viszont már annyira wc-znem kellett hogy csak kimentem,pedig nagyon sokat gondolkoztam rajta, de hála istennek nem történt utána semmi. Éjfél múlt 22 percel mikor visszaértem a mosdóbol.
2016. aug. 2. 16:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ufo
2016. aug. 2. 16:52
 2/17 nentokmindegy? válasza:
Ez furi :S nem tudom mi lehet...en nem nagyon hiszek az ufokba szoval...biztos ezt is meglehet magyarazni vmivel...nem lehet h vmelyik tesod szorakozott veled :D na jo...ez hulyeseg volt...de nem tom...legkozelebb ha megint elofordul FOTOZD LE!
2016. aug. 2. 17:08
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csak a TEK jött szirénával ,mert tudják ,hogy hülye kérdéseket írsz ki GYK-ra.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZrAYxWPN6c

2016. aug. 2. 17:55
 4/17 anonim ***** válasza:
17%
reptoid kémek
2016. aug. 2. 18:15
 5/17 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes, de ezt a hagyma alakú fénysugarat nem nagyon értem, hogy kell elképzelni. El tudnád magyarázni részletesebben? Vagy egy paint-es rajz is megtenné.

Az a gondolat is különös, hogy "Valamiért az az érzés volt bennem hogy most nem nálunk vannak hanem mamámnál így nincs félni valóm" előfordulhat, hogy ez egy telepatikus üzenet volt, hogy megnyugodj, hisz ha jobban belegondol az ember, ennek tényleg nem volt semmi értelme, hisz tudatodnál voltál és avval is tisztában voltál, hogy ott és akkor történik a dolog...

2016. aug. 2. 19:18
 6/17 anonim ***** válasza:

[link]

utolsó, valahogy így kell kinéznie

2016. aug. 2. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:

#7:

Az is meglehet ,hogy csak az azeriek hülyéskedtek a nemzet színeivel.

[link]

2016. aug. 2. 21:08
 8/17 anonim ***** válasza:

Kéne a házatok alaprajza, berendezésekkel, egy helyszínrajz is, és adat arról, hogy az utcátokon milyen a forgalom, és a szomszédok helyszínrajza.

Aztán jo volna közvilágitást jelölni, és egyéb fényforrásokat.

2016. aug. 2. 21:18
 9/17 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a kép, a fényt is ábrázoltam rajta, körbe- szembe szomszédok vannak.

2016. aug. 3. 09:23
 10/17 A kérdező kommentje:
Vidéken lakunk, főúton. A kertünk végében nem laknak szomszédok, erdős rész van ott és a Tisza is ott folyik. A forgalom nem nagy, pláne estére,de kb 15 percre /bár pontosan nem tudhatom mert mint írtam nem mertem a telefont sem megnézni/ 2 kocsi elment a főúton, többek között ez is biztatott arra hogy kimehetek a wc-re, hiszen ha kint a ház fölött ufó lenne akkor tán azok úgy rendeznék hogy akkor ne nagyon jöjjön arra senki. Bár ez is csak eszmefuttatás :) A redőnyök mindig tökig le vannak húzva, ez is volt az oka annak hogy ha akartam volna sem láthattam volna semmit ha van is a szobában, mert a redőny olyan sötétet csinál hogy meég az utcafényt sem engedi be.
2016. aug. 3. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!