Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufológusok. Az ufóknak mi...

Ufológusok. Az ufóknak mi célja ezzel?

Figyelt kérdés

Tegyük félre a csészealjakat, idegen űrhajókat stb és nézzük a személyes találkozásról szóló sztorikat. A kérdés amit most boncolni szeretnék csupán onnan vetődött fel, hogy kb 99,9% ilyen olyan okból ufóhívő szerint a földönkívüliek jóval fejlettebbek, intelligensebbek nálunk.

Nos, a talány számomra az, hogy amit az érintettek mesélnek, pl hogy arra keltek hogy nézik őket vagy épp el is vitték "tanulmányozni" éjjszaka, akár több óra kieséssel, mire való?

Tehát mire pl a chip, az implantátum - amivel állítólag bármikor megtudhatják hol vagyunk, irányírhatnak stb ? Vagyis mire, mi értelme a megfigyeléseknek? Ha tanlumányozni szerettek volna minket csupán akkor pl a 3000-dik elrabolt embernél nem tudtak volna meg mindent amit akarnak a fejlett műszereik, mentális képességeik által az emberi szervezetről, elméről stb? Tehát mire lehetnének még kíváncsiak?

Valamint felveődik ez által az a kérdés is bennem, hogy szerintetek nem lehet hogy egészen másról van itt szó? Tudom hogy vannak ufók, és tudom hogy a Födlön is, de ha ezen át lehetne váltani hogy "tanulmányoznak minket", még szintet is lehetne lépni sokaknak a dologban. Én sem megyek le a kerünkbe minden nap hangyabolyokat írtani, mert felsőbbrendű vagyok hozzájuk képest.

Rengetegen szeretnének ufóval találkozni, akár személyesen is, de még arra sem veszi szinte senki a fárdtságot hogy saját otthonában, elmélyében elmerülve, keresve a válaszokat-kapcsolatot próbáljon létesíteni velük. Mindenki azt várja hogy a sültgalamb a szájába repüljön. S nem beszélve róla hogy hány olyan ufóhívő van, akinek első dolga önös érdek lenne,nyilvánosságra hozatal egy ufóval való találkozás után. Hát így ne csodálkozzon senki semmin én se mennék el senkihez. :P

Nos, ennyi az annyi :) Várom a válaszaitokat, legyen az ufóhívő vagy sem!

2016. aug. 1. 16:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló! Fontos kérdésem lenne, neked sikerült felvenni telepatikusan velük a kapcsolatot?

Egyébként nekem konkrétan az a meglátásom hogy pont az a lényeg, a válasz az egészben amit írtál. Ha okokat keresünk akkor biztosan van még bennünk 1-2 érdekes kutatni való. Az Univerzumban minden hatással van mindenre, minden változás kihat minden egyes élőlényre, s nem kizárt hogy érdekük annyiban szemmel tartani minket, hogy nem csináljuk totális káoszt a Földön, hiszen sajnos az embertől kitelik. Viszont hizsem hogy tilos nekik beavatkozniuk magasabb szinten a földi emberek életébe, bár valószínű akkor sikerühetne ha spirituális szinten egy fokkal fentebb lépnének az emberek, de ehhoz még sok idő kell.

2016. aug. 4. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a logikát említjük akkor annyi oka van egy értelmesebb fajnak kizsákmányolni minket, mint nekünk gyógyszereket kivonni állatokból. Csak a legjobb kutatók sejthetik, hogy a mi fejlődésünk mennyire számít gyorsnak s természetesnek. Az én véleményem az, hogy azért a kormány is sokszor takarózik az idegenekkel. Talán pont ezért generálnak annyi ufo sztorit, h az emberek magunktól is egy olyan valamit hibáztasson bizonyos dolgok miatt amit nem tudnak felülbírálni.
2016. aug. 6. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell feltétlenül egyből arra gondolni hogy ismerkednek velünk és azért vizsgálnak, kutatnak. Ismernek ők jobban mint azt gondolnánk.)

Még az sem bizonyított miért ragadtunk a Föld nevű bolygón és miért ilyen változatos itt az élővilág..Elképzelhető, sőt nagyon is valószínű hogy mi és az itt lévő élővilág az egyfajta élő tenyész génbankoknak az egyike az univerzumban,vagy csak egyszerűen egy megtermékenyített bolygó ahonnan újabb fajokat lehet utánszaporítani a még kialakulóban lévő de lakatlan naprendszerek megfelelő bolygóira. Ez egyfajta tudományos munka valami célból mint amikor mi elvetünk egy magot ahol olyan még nem terem mert az jó.

2019. ápr. 4. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
.. valamint ezen feltevés alapján el lehet azon gondolkodni hogy ebben a pillanatban élhet más bolygókon ugyanilyen almafa, vagy létezhet Ádám és Éva csak mi még nem is sejtünk róla.)))
2019. ápr. 4. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!