Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egyes emberek miért szkeptikus...

Egyes emberek miért szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy a földönkívüliek látogatják a bolygót?

Figyelt kérdés

Itt van pl. ez is: https://www.youtube.com/watch?v=3QH5mcXJBVc

Főleg az utolsó felvétel. Rengeteg olyan felvétel van, ahol furcsa objektumok repkednek az égen vagy űrben. Miért olyan nehéz elképzelni, hogy tényleg itt vannak? (Illetve, hogy ezt a kormány titkolja? Ez lenne az első dolog, amiben a politikusok hazudnak?)

2016. jún. 2. 15:39
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

"Ez a pánik duma sem jön be nekem. Ha most kiderülne hogy már pl 100 éve itt vannak, akkor Te bepánikolnál? Ha igen,miért? Valószínüleg nem akarnak leigázni minket ha eddig nem tették."

Sokan bepánikolnának szerintem, mert azt várják, hogy a mindenható kormányok védjék meg őket mindentől. És azok szeretik is ebbe a hitbe ringatni az embereket.

Valószínűleg nem akarnak leigázni... ki tudja, és azt is ki tudja, mifélék és hányfélék.

2016. jún. 2. 17:34
 12/47 anonim ***** válasza:
44%
kérdező. Az a baj, hogy Te már eldöntötted hogy léteznek és kész. Ha valaki az ellenkezőjét gondolja, akkor sértettségedben lemínuszolod. Hidd el, ha lenne róluk egy normális felvétel, nem kételkednék. Én csak azt nem értem hogy sokan, akik vallásszerűen hisznek a létezésükben, miért nem furcsa nekik hogy soha nem látott napvilágot gy értelmes felvétel. Miért nem furcsa hogy "véletlenül" soha nem sikerül normálisan lencsvégre kapni?
2016. jún. 2. 17:38
 13/47 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam le senkit. Mások is értékelhetik a válaszokat a kérdezőn kívül is.

Én tényleg hiszek benne valamilyen szinten, de nem vallásosan...

2016. jún. 2. 17:41
 14/47 anonim ***** válasza:

"Miért nem furcsa hogy "véletlenül" soha nem sikerül normálisan lencsvégre kapni?"

Szerinted hogyan lehet "normálisan" lencsevégre kapni egy több kilométerrel arrébb mozgó tárgyat, hogy az számodra elég éles legyen a felvételen?

Várom a technikai leírást, amit mindennapos képrögzítőkkel is kivitelezni lehet.

2016. jún. 2. 17:43
 15/47 A kérdező kommentje:
Egyébként nem értem, hogy milyen minőségben lenne jó a felvétel? A repcsiket sem lehet élesebben látni az égen 8 km vagy nagyobb magasságban.
2016. jún. 2. 17:44
 16/47 A kérdező kommentje:
hopsz, már megelőztek
2016. jún. 2. 17:45
 17/47 anonim ***** válasza:

Az a nagy baj, ha már a képekről és videókról szó esett, hogy az úgynevezett "szkeptikusoknak" tényleg semmi nem jó, sem felvétel, sem videó, sem leírások, beszámolók.

Az ilyenek nem is szkeptikusok.

Hozzá kell tenni, hogy valóban, nem is könnyű egy távolban mozgó tárgyról éles felvételt készíteni még a mai technikával sem. Ha mégis sikerül, akkor az sem jó nekik, mert tényleg rögtön rávágják a legfurcsább dolgokra is, hogy az valami hétköznapi földi eredetű tárgy, vagy pedig természeti jelenség. Illetve, nekik az is kedvenc módszerük, hogy az éles képekre azt mondják, hogy hamisítvány, ha már nem tudnak rá mit mondani.

Hogy miért titkolják a kormányok, legalábbis próbálják titkolni, hát ezt már bőven leírtam régen. Bőven van mit titkolniuk, és amik kiszivárogtak eddig, azok sejtésem szerint csak a jéghegynek a csúcsát jelentik. Kérdezem én: vajon a politikusokat az igazmondás bajnokaiként ismertük eddig is? Arról már nem is beszélve, hogy a valódi hatalom minden valószínűség szerint nem is az ő kezükben van. Ők csak eszközök.

2016. jún. 2. 17:56
 18/47 anonim ***** válasza:
55%
Azért hamisítvány mert a rutinos, hozzáértő szem látja rajta. pont.
2016. jún. 2. 18:05
 19/47 anonim ***** válasza:
#17 Lehet, hogy vannak olyan emberek akik csakazértis ellenzik az egészet. Én nem ez a tábor vagyok. Egyszerűen csak nem győznek meg azok a "bizonyítékok" amik eddig előkerültek. Én nyitott vagyok erre az elméletre is, veled ellentétben, mert Te kész tényként azt állítod, hogy, márpedig a kormány stb stb.. A képek minőségéről csak annyit hogy nem vagyok technikai szakember, de nem gondolom, hogy ez a legjobb minőség amit el lehet érni.
2016. jún. 2. 18:06
 20/47 anonim ***** válasza:
Ha valóban rutinos és szakértő valaki, akkor valóban meg lehet állapítani, és ki lehet szúrni az ilyeneket. De hogy mindegyik éles kép vagy videó hamisítvány legyen, az messze nem igaz. Mi értelme lenne hamisítani, ha jó eséllyel úgyis kiszúrják és leleplezik? Az is baj, hogy nehéz ebben a témában elfogulatlanul véleményt alkotni.
2016. jún. 2. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!