Furcsa felfedezés: Földönkívüliek élhetnek a Nap belsejében?
Régóta ismert az a feltételezés, miszerint a Föld mint többi más égitest belül üreges a gravitációról nagyon kevest tudunk, mert gyenge kölcsönhatás (kb tíz a -37-enszer gyengébb, mint az elektromos) és kevés ismertünk lévén téveszmékben élnek tudósaink a gravitáció mibenlétéről. Rengeteg hiteles feljegyzés (pl Byrd admirális flottájának naplója) született arról, hogy a Föld belseje egy nálunk fejlettebb hüllőszerű civiliáziónak ad otthont, melyek tértechnológiás csészealjakkal közlekednek.
Az elmélet szerint a Nap is belül üreges és egy fejlett civilizáció lakóié. Washington – Ki-be járnak földönkívüliek a Napban-állítják UFO-vadászok, akik közül az egyik fel is tett egy videot az internetre, ami szerinte ezt bizonyítja. Erről mi a véleményed?
A nap belsejében magfúzió zajlik, ami 1 000 000 Celsius foknyi hőt termel. Te komolyan elhiszed, hogy ott megél bármi?
Vagy troll vagy, vagy ... inkább le sem írom.
"A szkeptikuskák ilyenkór persze köpni nyelni nem tudnak -.-"
Ennyi hülyeség mellett nem csoda ha értelmes embereknek elakad a szava :D
Eddig azt hittem csak mi trollok táplálkozunk hülyeséggel, de ezek után biztos vagyok benne hogy a földönkívüliek is emberi hülyeséggel hajtják az ufókat és ezért hagyják békén az emberiséget. Mi vagyunk nekik az ingyen-energia, ők valószínűleg úgy nevezik hogy null-pont értelmi energia.
A legviccesebb hogy a Kérdező egy sima képillesztési hibát rögtön kinyíló kapunak gondol, nem zavartatva magát hogy még a napból is kilóg a láthatóan téglalap alakú forma.
Azért a feltöltő is sejthetett valamit, mert biztos ami biztos letiltotta a kommentelési és értékelési lehetőségeket.
nem földönkívüliek hanem földönbelüliek élnek a Földben.
Naponbelüliek élnek a Napban.
Szerintem ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!