Azok, akik mindig a videók minőségére panaszkodnak, ehhez mit szólnak?
Itt már nem lehet azt mondani, hogy "homályos, semmit se látni, bármi lehet", és azt sem lehet mondani, hogy repülő/helikopter, mert a legtöbb felvételen azok is szerepelnek az UFO mellett.
https://www.youtube.com/watch?v=LQPsj4ttf84
Előző, ez azoknál van így, akiket nem érdekel ez a téma. Ha akkor sem érdekelné őket, miután ez kiderülne, és nem változna meg bennük semmi, akkor én az ilyen embereket őszintén sajnálni tudom.
Én például pont fordítva vagyok ezzel az egésszel, engem annak ellenére érdekel, hogy soha nem láttam semmi különös dolgot.
Előző. Rosszúl értelmezed. Azt mondtam nem változna az életvitele, sőt jó eséllyel még a hosszú távú tervei sem.
Az, hogy a lelki világa (benne) változás lenne azt nem zártam ki.
A lényege az lett volna, hogy azok csinálják jól, akik már most megváltozott életét élnek az UFOk okán, vagy azok akik a döntő bizonyítékra várnak, sőt én inkább azt sulykolom, hogy aki a döntő bizonyítékra vár az Tényleg megtenné? Biztos feladná a normális életét? Mert ha igazából nem akkor minnél előbb hagyjon fel e témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!