Azok, akik mindig a videók minőségére panaszkodnak, ehhez mit szólnak?
Itt már nem lehet azt mondani, hogy "homályos, semmit se látni, bármi lehet", és azt sem lehet mondani, hogy repülő/helikopter, mert a legtöbb felvételen azok is szerepelnek az UFO mellett.
https://www.youtube.com/watch?v=LQPsj4ttf84
Hiszem, hogy vannak földönkívüliek és majdnem 20 évvel ezelőtt láttam is egy olyan dolgot, amire nincs más magyarázatom, mint az, hogy ufo volt.
Ennek ellenére ez a videóösszeállítás elég gáz. OK, hogy már nem 1 megapixeles a felvétel, de egy retek messze levő levideózott pontra (mert elég sokon csak egy pötty látszik) azért nem fogom rámondani, hogy tuti ufo volt. :)
Elmesélnéd, mit láttál? Érdekelne:) lehet privátban is.
A videó csak egy példa volt az olyanok számára, akik mindig a rossz minőségre panaszkodnak. Persze bizonyára van kamu ezek között is, úgy, mint a rosszabb minőségűek között, de úgy gondolom, nem mindegyik kamu. Csak megnehezíti a dolgot, hogy ma már mindenféle szerkesztő programmal bármit meg tudnak szerkeszteni, legyen az kép vagy videó.
Kérdező, két dolog fogalmazódik meg bennem. Az egyik hogy vagy egy 14-15 éves lánnyal van dolgunk aki elhisz minden marhaságot. Vagy egy nyugdíjas nénivel aki szintén elhisz mindent amit csak lát, hall és érez.
Ne dőlj be minden baromságnak, ez csak egy fotoshoppolt valami lehet.
És örülnék ha nem flegmáskodnál velem, mert én is jelenthetlek ahogy te is.
Kösz.
Én kérek elnézést, hogy nem linkeltem videót, ahol a földönkívüliek integetnek a kamerába 2 méterről az űrhajójukból 5 percen keresztül. Természetesen sejtettem, hogy aki a rossz minőségre panaszkodik, az a jó minőségben is talál majd kifogást, az ilyeneknek semmi se jó. Az ilyen a tipikus nyugdíjas felfogás, akik semmi újra nem nyitottak, a végletekig földhözragadtak, a technológia fejlődésében is csak az ördögöt látják, pedig attól, hogy ők nem értenek hozzá, még ez a jövő záloga...
Bennem annyi fogalmazódott meg, hogy én egy kérdést tettem fel a szabályoknak megfelelően, úgyhogy jelents, nem izgat :) ez a válasz viszont beletartozik a "provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar" kategóriába, úgyhogy szintén jelentésre került sajnos;)
Tisztelt moderátorok! Az előző válaszom nem provokációnak szántam. Voltak nekem is kérdéseim amelyekre még ennél is durvább válaszok kerültek írásra, és a mai napig ott vannak felpontozva. Azt látom hogy a kérdező maga a provokátor és a kérdésére csak olyan választ lehet adni amelyeket ő hallani szeretne. Szerintem az egész kérdés provokáció.
Köszönettel: Egy a kérdező által kifigurázott válaszíró akinek nincsenek jogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!