Mekkora az esélye?
Figyelt kérdés
Hogy az állítólagos ( amatőr ) ufó videók és képek valójában csak jól megrendezett figyelem/pánikfelkeltő dolgok amiket a kormány/ok rendeznek meg hogy jobban befolyásolják a lakosságot2016. máj. 14. 15:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem megrendezett felvételek ezek, de én hiszek a földönkívüliekben. Még azt is eltudom képzelni, hogy egyes fajok érdekeltek az emberiség elpusztításában, míg mások segítenek. Nagy harc folyik ez biztos. Utolsó felvonás.
2/7 A kérdező kommentje:
Valóban érdekes felvetés
2016. máj. 14. 15:34
4/7 anonim válasza:
Nem sok értelme lenne. Aki hinni akar, az úgyis belemagyarázza bármibe a hite tárgyát, akkor is ha semmi alapja. Aki elutasítja az ilyesmit, annak az orra alá dughatnál egy valódi földönkívülit, arra is rávágná, hogy kamu. A kettő között vannak a szkeptikusok, elvileg ők azok akik nyitottak, de érdemi bizonyíték híján kétkednek. Őket viszont úgysem ilyen erősen kamuszagú videók fogják meggyőzni.
5/7 anonim válasza:
Pontosan ez a helyzet, fordított pszichológia.
6/7 anonim válasza:
milyen pánikkeltő videóról is van szó?
én nekem nem jut eszembe egy sem
7/7 anonim válasza:
#6 Nincs itt semmi gond. Nem létezik se Teremtő, se ördög. A dolgok csak véletlenül történnek, egyedül a Földön van élet, itt is csak véletlenül:) Az emberek is csak viccből keresnek célt maguknak, mert nincs jobb dolguk, meg hát az öngyilkosság csúnya dolog, nem túl elegáns lépés. Egyedüli értelme az értelmetlenségnek van. Pusziii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!