Leszállt az első UFO a fűvön. Mit gondólsz minek jött ide?
2016. máj. 3. 17:29
1/11 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy a videót teljesen véletlenül vették fel amatőr kamerások.
2016. máj. 3. 17:29
2/11 anonim válasza:
Igen, ez teljesen igazi videó!Nézzétek meg jobban az ufonautát...Micsoda képminőség!Miyen fajba tartozhat az utazó nézzük csak....
3/11 anonim válasza:
készítettem egy képet arról az ufonautáról, most be kell szkenneltetnem a hűmennyirefelismeremazufonautákatképről géppel és majd kiadja a faj nevét csak kicsit várni kell rá
4/11 A kérdező kommentje:
Várni azt tudtunk, csak azok nem tudnak akinek nincs bunkerük.
2016. máj. 3. 17:39
5/11 anonim válasza:
Mit gondólsz mindig ki kell írni ilyen baromságokat, d
Te degenerált?
6/11 anonim válasza:
ez az invázió kezdete lenne? :,( de én még élni akartam ez nem igazság D,:
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Az élet igazságtalan. Kezdj el bunkert ásni talán így megmenekülsz. Az enyém még mindig megvan 2012-ből megmaradt.
2016. máj. 3. 17:45
8/11 anonim válasza:
Nem unjátok még ezt a mit gondólsz idióta kiírásokat? Egyáltalán nem vicces, egymást majmoljátok.
De ha jöttek is az UFO-k remélem téged visznek el legelőször, eggyel kevesebb retardált lenne.
9/11 A kérdező kommentje:
#8 Tegyél egy szívességet és húzd le magad a WC-n. Kapj már a fejedhez. Engem nem érdekel, hogy miket gondólsz.
2016. máj. 3. 18:33
10/11 anonim válasza:
igen húzd le magad az asztrálsík alá a vécén és egyél csakrarépát! attól kifejlődik az agyad és megtanulsz gondólkodni mint minden normális ember ha nem tudsz elbújni akkor le leszel lézerezve és akkor majd nem élsz már mert a lézer fáj a velocitraktor is megmondta hogy jön az invázió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!